Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarmanın 184. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika
Güncel

Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarmanın 184. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarmanın 184. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı

Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarmanın 184. kuruluş yıldönümü vesilesiyle yaptığı açıklamada, Jandarma teşkilatının ülkemizin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güveni için yüksek vazife şuuruyla görevlerini ifa ettiğini belirterek, Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarını sundu.

14.06.2023 18:05  Güncelleme: 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

DÜZCE(İHA) – Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarmanın kuruluşunun 184. Kuruluş yıldönümünde yayınladığı mesajında "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güveni için yüksek vazife şuuruyla görevlerini ifa eden, Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" dedi.

Vali Atay, Jandarma teşkilatının 184. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç ve Jandarma personelini makamında kabul etti.

Vali Atay kuruluş yıldönümü nedeniyle paylaştığı mesajında da "Ülkemizin bölünmez bütünlüğü, huzur ve güveni için yüksek vazife şuuruyla görevlerini ifa eden, Jandarma teşkilatımızın kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Bu kutsal vazife uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimizi rahmetle anıyor, Gazilerimize şükranlarımı sunuyorum" ifadelerinde bulundu. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Düzce Valisi Cevdet Atay, Jandarmanın 184. Kuruluş Yıldönümünü Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement