Samsun'da İl Emniyet Müdürlüğü'ne e-mail ve mektupla gelen ihbarda, Atakum İlçesi'ndeki bir saunada fuhuş yapıldığı ve uyuşturucu partileri düzenlendiği bildirildi. İhbarın ardından saunaya baskın yapan polis, 23 yaşındaki Ersoy Y. ile 46 yaşındaki Metin T.'yi 'fuhuşa yer temin etmek ve aracı olmak' suçlarından gözaltına aldı.
Atakum Kurupelit mevkiinde oturan bazı kişiler, iddiaya göre, son 15 gün içinde İl Emniyet Müdürlüğü'ne mektup ve e-mail göndererek, verdikleri adresteki saunada fuhuş yapıldığını, uyuşturucu partileri düzenlendiğini ileri sürüp, şikayette bulundu. Şikayetlerin ardından harekete geçen polis, işyerini izlemeye aldı. Dün akşam saunadan çıkan bir erkek müşteriyi sorgulayan polis, onun saunada 100 lira karşılığında bir kadınla cinsel ilişkiye girdiğini öğrendi. Bunun üzerine saunaya baskın düzenleyen polis, Ersoy Y. ve Metin T.'yi gözaltına aldı. Müşteri ve onunla ilişkiye giren kadın ise ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.
Poliste ifade veren Metin T., "Sauna benim bir akrabama ait. Burası ayrıca bir spor salonu. Ben de buraya spor yapmaya geldim. Sporum bitince dinlenmek için oturdum. Bu sırada siz geldiniz. Benim hiçbir şeyden haberim yok" dedi. Değir şüpheli Ersoy Y. ise suçlamaları kabul etmeyerek saunaya misafir olarak gittiğini söyledi.
Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 2 şüpheli, çıkarıldıklyarı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. - Samsun
Son Dakika › Güncel › E- Mail'le Gelen İhbarla Saunaya Fuhuş Baskını: 2 Gözaltı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.