Eçadem'den 'ANNELER Günü'ne Özel Film - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eçadem'den 'ANNELER Günü'ne Özel Film

Eçadem\'den \'ANNELER Günü\'ne Özel Film
05.05.2016 16:07  Güncelleme: 16:08

Koç Üniversitesi Engelli Çocuk ve Ailelerine Destek Merkezi (EÇADEM), Anneler Günü'ne özel bir film hazırladı.

Filmde, "Bu defa senin annenin iç sesi olduk" diyen EÇADEM'li çocuklar, sağlıklı ya da engelli çocuğu olan tüm annelere sesleniyor. Filmde çocuklar kendi annelerine verdikleri emekler için teşekkür ediyor, mutlu oldukları mesajını vererek Anneler Günü'nü kutluyor.

EÇADEM için gerçekleştirilen ve tüm ekibin gönüllü olarak çalıştığı 'Çocuklardan herkese bir mesaj var' başlıklı tanıtım filminin yazar ve yönetmenliğini Dinamo İstanbul'dan Kuntay Alpman üstlendi. Prodüksiyonunu da Dinamo İstanbul ekibinin üstlendiği filminde EÇADEM çocukları ve anneleri rol aldılar.

EÇADEM, engelli çocuk, engelli çocuk anneleri ve kardeşlerine bakım ve danışmanlık hizmetlerinin verilmesiyle aile bütünlüğünün korunması ve yaşam kalitesinin yükseltilmesini amaçlıyor. EÇADEM'in ilk filmi, "Bir Gülümseme Dünyamızı Değiştirir" 10 milyondan fazla kişi tarafından izlemişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eçadem'den 'ANNELER Günü'ne Özel Film - Son Dakika


Advertisement