Kadıköy'de yolda yürüyen iki kişi, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişi tarafından dövülerek bıçaklandı. Yaralarına pansuman yaptırmak için eczane arayan Cüneyt Keskin (36) ile Barış Vatansever (36), eczaneye varamadan yolda yere yığıldı. Keskin ve Vatansever, hastaneye kaldırıldı.
Olay, Erenköy Ethemefendi Caddesi'nde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Ethemefendi Caddesi'nden Bağdat Caddesi'ne doğru yürüyen Cüneyt Keskin ile Barış Vatansever, kimliği henüz belirlenemeyen 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar ne olduğunu anlamayan iki arkadaşı darp ettikten sonra bıçakladı. Karnının üst kısmına iki bıçak darbesi alan Keskin ile elinden yaralanan Vatansever, yere yığılırken, saldırganlar kaçtı.
Kısa bir süre sonra kendilerine gelen iki arkadaş, yaralarına pansuman yaptırmak için eczane aramaya başladı. Caddenin her iki tarafına bakarak eczane arayan Cüneyt Keskin ile Barış Vatansever, Ethemefendi Caddesi ile Fırın Sokak'ın kesiştiği yerde yere yığıldı. İki kişinin kaldırımda yere yığıldığını gören vatandaşlar, hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıları ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.
Polis, saldırganları arıyor. - İstanbul/ Kadıköy
Son Dakika › Güncel › Eczaneye Gidemeden Yere Yığıldılar - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.