Edirne'de Arı Kovanı Taşıyan Kamyonetler ile Tırın Çarpışması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Arı Kovanı Taşıyan Kamyonetler ile Tırın Çarpışması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Edirne\'de Arı Kovanı Taşıyan Kamyonetler ile Tırın Çarpışması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Edirne'nin Keşan ilçesinde, arı kovanı taşıyan 2 kamyonet ile bir tırın karıştığı zincirleme trafik kazasında 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Cenazeler, Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

21.07.2023 12:16

Edirne'de arı kovanı taşıyan kamyonetler ile tırın çarpışması sonucu 4 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi yaralandı.

Keşan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Korudağ mevkisinde kovanlarla arı taşıyan 2 kamyonet ile tırın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

4 KİŞİ OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar sonrası olay yerine güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada O.M, D.M, H.M. ve B.A. hayatını kaybetti, tır sürücüsü E.G. yaralandı. Cenazeler, işlemlerin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

İTFAİYE ERİ ARI SOKMASI NEDENİYLE HASTANEYE KALDIRILDI

Tır sürücüsü ile kazaya müdahale sırasında arı sokması sonucu yaralanan itfaiye eri ambulansla hastaneye kaldırıldı. Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu olay yerine giderek yetkililerden bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Arı Kovanı Taşıyan Kamyonetler ile Tırın Çarpışması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement