Edirne´de Karne Heyecanı Yaşandı - Son Dakika
Güncel

Edirne´de Karne Heyecanı Yaşandı

Edirne´de Karne Heyecanı Yaşandı

Edirne'de 2012-2013 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle 291 okulda 55 bin 700 öğrenci karne aldı.

24.06.2013 22:22

Edirne Ticaret Borsası İlkokulu´nda düzenlenen karne törenine, Edirne Valisi Sayın Hasan DURUER, Vali Yardımcısı Sayın Abdullah ASLANER, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin ÖZCAN, Şube Müdürleri Hasan BOZ, Ercan ARAS, öğretmenler, öğrenciler ile veliler katıldı.

DURUER ve ÖZCAN anasınıfını ziyaret ederek bir süre öğrencilerle sohbet ettikten sonra tek tek öğrencilere karnelerini dağıttılar.

Edirne Ticaret Borsası İlkokulu 1-A sınıfı öğrencisi Seymen KİRCAN karnesini DURUER' in elinden aldı. Daha sonra Vali Yardımcısı Sayın Abdullah ASLANER ve İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Hüseyin ÖZCAN diğer öğrencilere karnelerini verdi.

Edirne Valisi Sayın Hasan DURUER yaptığı konuşmada okulların tatile girmesiyle birlikte Edirne´de 291 okulda 55 bin 700 öğrencinin karne aldığını belirtti. Yaklaşık 5 bin kişiden oluşan öğretmen ve idareci ve personeliyle birlikte 2012-2013 Eğitim-Öğretim döneminin sonuna geldiklerini ifade eden DURUER, "Önemli olan sadece öğretim değil aynı zamanda okullarda sosyal ve kültürel faaliyetlere de önem veriyoruz. İnanıyoruz ki soysal ve sportif faaliyetlerde başarılı olan çocuklar, derslerde de başarılı olurlar" dedi.

Program karne dağıtımı ve konuşmanın ardından sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Edirne´de Karne Heyecanı Yaşandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement