Edirne'de Kendisini Askeri Personel Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Kendisini Askeri Personel Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı

Edirne\'de Kendisini Askeri Personel Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı

Edirne'de Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerinde kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddia edilen bir zanlı, Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri tarafından yakalandı. Zanlının yapılan incelemesinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçundan hakkında kesinleşmiş 18 yıl 4 ay hapis cezası olduğu tespit edildi. Zanlı, adliyeye sevk edildikten sonra tutuklandı ve dolandırılan kişilere ait ziynet eşyaları sahiplerine teslim edildi.

09.10.2023 10:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne'de kendisini askeri personel olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Lalapaşa ve Süloğlu ilçelerinde kendisini askeri personel olarak tanıtarak bazı kişileri dolandırdığı ileri sürülen şüphelinin yakalanması amacıyla çalışma başlattı.

Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ekipleri iki kişiyi dolandırarak ziynet eşyalarını aldığı öne sürülen A.K'yi yakaladı.

A.K'nin yapılan incelenmesinde "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapma ve sağlama suçu"ndan hakkında 18 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Şüphelinin dolandırıcılık yaparak aldığı ziynet eşyaları, sahiplerine teslim edildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Kendisini Askeri Personel Olarak Tanıtan Dolandırıcı Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement