Edirne'de, 'Tavşanlı Park' Çocukların İlgisini Çekiyor-Hd - Son Dakika
Güncel

Edirne'de, 'Tavşanlı Park' Çocukların İlgisini Çekiyor-Hd

Edirne'de, 'Tavşanlı park' çocukların ilgisini çekiyor-HDEdirne'de, 'Tavşanlı park' çocukların ilgisini çekiyorEdirne'nin Keşan ilçesinde 'Tavşanlı park' olarak da bilinen Rasim Ergene Parkı'nda bulunan evcil tavşanlar, özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor.

20.05.2018 11:44

Edirne'de, 'Tavşanlı park' çocukların ilgisini çekiyor-HD

Edirne'de, 'Tavşanlı park' çocukların ilgisini çekiyor

Edirne'nin Keşan ilçesinde 'Tavşanlı park' olarak da bilinen Rasim Ergene Parkı'nda bulunan evcil tavşanlar, özellikle çocukların büyük ilgisini çekiyor.

Keşan'da, Aşağı Zaferiye Mahallesi'nde bulunan ve 'Tavşanlı park' olarak da bilinen Rasim Ergene Parkı'nda özel olarak hazırlanan kafeste bakılan yaklaşık 60 evcil tavşan, çocuklar tarafından büyük ilgi görüyor. Parkta ayrıca güvercin, tavuk, horoz, kedi ve köpek gibi hayvanlar da bulunuyor. Aileleriyle birlikte parka gelen çocuklar, evcil tavşanlarla yakından ilgilenerek, onları besleme imkanı buluyor. Park işletmecisi Cüneyt Serçeler, 14 yıldır parkta tavşan beslediğini belirterek, 2004 senesinden bu yana 14 yıldır parkımızı güzelleştirerek, tavşanlarımıza bakıyoruz. Çocuklarımıza hayvan sevgisini aşılamak istiyoruz. Keşan'da bir tür minyatür hayvan bahçesi kurmaya çalıştık. Parkta ayrıca güvercin, tavuk, horoz, kedi ve köpek gibi hayvanlar da var. İnsanlar hayvanları gördükçe keyifleniyor. Bizde bu durumdan keyif alıyoruz. Tavşanlarımız, çocukların ilgisini çok çekiyor. Herkes apartmanlarda yaşadığı için böyle bir ortam bulamıyorlar. İnsanlar keyif alıyor. Çocuklar çok seviyorlar. Hayvanı sevmek demek, insanı daha çok sevmek demek dedi. Vatandaşlarda özellikle çocukları için bu parkı tercih ettiklerini belirterek, doğaya ve hayvanlara olan özlemlerini giderdiklerini kaydetti.

Edirne\'de, \'Tavşanlı Park\' Çocukların İlgisini Çekiyor-Hd
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'de, 'Tavşanlı Park' Çocukların İlgisini Çekiyor-Hd - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement