Edirne'deki Hayvan Barınağından Canlı Yayın - Son Dakika
Güncel

Edirne'deki Hayvan Barınağından Canlı Yayın

Edirne\'deki Hayvan Barınağından Canlı Yayın

EDİRNE Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nda hayvanlara kötü muamele iddiaları üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağa gidip sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapıp iddiaları yalanladı.

10.07.2017 13:47

EDİRNE Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nda hayvanlara kötü muamele iddiaları üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağa gidip sosyal medya hesabı üzerinden canlı yayın yapıp iddiaları yalanladı.

Edirne'deki Belediye Sokak Hayvanları Barınağı hakkında sosyal medya üzerinden hayvanlarla ilgilenilmediği iddiaları üzerine Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağa giderek durumu yerinde inceledi. İddiaların asılsız olduğunu belirten Tanrıkulu, sosyal medya hesabı üzerinden de canlı yayın yapıp, görüntüleri iddia sahiplerine gösterdi. Belediye Başkanı Recep Gürkan ve kendisinin hassasiyet gösterdiğini anlatan Tanrıkulu, son çıkan paylaşımlar üzerine barınaktan sorumlu olduğu için kendisini ilgili kurumlara şikayet ederek acil denetleme istediğini, bunun üzerinde barınakta bağımsız veterinerlerce incelemeler yapıldığını ve bunun sonucunda da barınakla ilgili yasal olmayan hiçbir şeyin tespit edilemediğini paylaşımcılara canlı yayında anlattı.

Tanrıkulu, görüntülü canlı telefon bağlantısında paylaşımcıların sorularına da "Burada 7/24 vardiya sistemi ile görev yapıyoruz. Veterinerlerimiz, teknisyenlerimiz ve ekiplerimiz barınaktaki kedi ve köpeklerin durumları ile yakından ilgileniyor. Hasta hayvanların, sağlıklı hayvanların yerleri birbirinden bağımsız ve bakımları buna göre yapılıyor. Barınak hergün temizleniyor. Sokaklardan toplanan başıboş dişi köpekler burada uzman veterinerlerimiz tarafından kısırlaştırılıyor. Vatandaşlarımızdan sokaklardaki hayvanlarla ilgili gelen ihbarları ekiplerimiz gece gündüz demeden değerlendiriyor ve anında müdahale ediyor. Şu anda barınağın ayan tarafındaki alanı yeniden düzenliyoruz. Amacımız burada barınaktaki hayvanların daha rahat ortamda özgürce dolaşabilmeleri" yanıtını verdi.

Tanrıkulu, imkanları elverdiği takdirde paylaşımcıları Sokak Hayvanları Barınağı'nı yerinde görmeleri için Edirne'ye davet etti.

- Edirne

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Edirne'deki Hayvan Barınağından Canlı Yayın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement