Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt AA'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt AA\'nın "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı
28.12.2020 15:05  Güncelleme: 15:12

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Anadolu Ajansının (AA) düzenlediği "Yılın Fotoğrafları" oylamasına katıldı.

Kurt, AA muhabirleri ve foto muhabirlerinin yurt içi ile yurt dışında çektiği fotoğrafları inceleyerek yaşam, spor ve haber kategorilerindeki fotoğraflara oy verdi.

Haber kategorisinde Doğukan Keskinkılıç'ın "Koronavirüs yasaklarında polislerin ilk iftarı" fotoğrafını seçen Kurt, spor kategorisinde Fecri Barlık'ın "Lastiklerden voleybol sahası", yaşam kategorisinde ise Muhammed Said'in "Muhammed bebeğin mutluluğu" fotoğraflarına oy verdi.

Kurt, fotoğrafların hepsinin birbirinden güzel olduğunu, seçmekte zorluk çektiğini belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt AA'nın 'Yılın Fotoğrafları' oylamasına katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement