Edirne Valisi Yunus Sezer Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe kentlerinde ziyaretler gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

Edirne Valisi Yunus Sezer Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe kentlerinde ziyaretler gerçekleştirdi

Edirne Valisi Yunus Sezer Yunanistan\'ın Gümülcine ve İskeçe kentlerinde ziyaretler gerçekleştirdi

Edirne Valisi Yunus Sezer, Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe kentlerinde ziyaretler gerçekleştirdi. Vali Sezer, Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ı ziyaret ettikten sonra Doğu Makedonya-Trakya Bölge Başkanı Hristodulos Topsidis'i ziyaret etti. Ayrıca Gümülcine Türk Gençler Birliği ve İskeçe Türk Birliği ile görüşen Vali Sezer, Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa'yı ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Sezer, Dr. Sadık Ahmet'in kabrine ziyarette bulunarak dua etti.

16.02.2024 12:39  Güncelleme: 12:40

Edirne Valisi Yunus Sezer, Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe kentlerinde ziyaretler gerçekleştirdi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Sezer programına, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal'ı ziyaretle başladı.

Ardından Sezer, Doğu Makedonya-Trakya (DMT) Bölge Başkanı Hristodulos Topsidis'i ziyaret etti.

Sezer, ziyareti kapsamında Gümülcine Türk Gençler Birliği ile İskeçe Türk Birliğine ziyarette bulunarak birliklerin yönetimleriyle görüştü.

Gümülcine Seçilmiş Müftüsü İbrahim Şerif ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Mustafa Trampa'yı ziyaretinin ardından Sezer, hayatını Batı Trakya Türklerinin davasına adamış merhum Dr. Sadık Ahmet'in kabrine ziyarette bulundu, dua etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne Valisi Yunus Sezer Yunanistan'ın Gümülcine ve İskeçe kentlerinde ziyaretler gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement