Edremit'te Depremin Bilançosu: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Edremit'te Depremin Bilançosu: 4 Yaralı

Edremit\'te Depremin Bilançosu: 4 Yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesinde deprem sebebiyle 6 kişi hastanelik olurken, Çanakkale’nin Yenice ilçesine bağlı Akçakoyun köyünde evinin balkonundan atlayan bir kadın, beli kırılarak Edremit Devlet Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alındı.

24.05.2014 14:53

Balıkesir'in Edremit ilçesinde deprem sebebiyle 6 kişi hastanelik olurken, Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Akçakoyun köyünde evinin balkonundan atlayan bir kadın, beli kırılarak Edremit Devlet Hastanesi'ne getirilerek tedavi altına alındı. 50'ye yakın kişiye 112 ekipleri olay yerinde müdahale etti.

Edinilen bilgiye göre, deprem sebebiyle 15 yaşındaki Zeynep Gökhan isimli bir öğrenci fenalık geçirdi. 42 yaşındaki Mehmet Kaya ise paniğe kapılarak kendini 2. katın balkonundan attı. Esmerci Gün isimli bir kadın da korkarak kalp krizi geçirdi. Öte yandan Çanakkale'nin Yenice ilçesine bağlı Akçakoyun beldesinde de evinin 2. katından atlayan Havva Özlem isimli kadının beli kırıldı. Özlem, getirildiği Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Burada ilçede çok sayıda evde çatlak meydana geldi. Bir süre telefonlar çalışmadı. 112 Acil servis ekipleri 50'ye yakın kişiye olay yerinde müdahale ederken, 18 kişi ise yakınları tarafından kendi imkanlarıyla hastaneye götürüldü. Hastanede deprem sebebiyle şu an 4 kişinin tedavisinin sürdüğü ve herhangi bir can kaybının olmadığı öğrenildi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Edremit'te Depremin Bilançosu: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement