Efgan Ala'ya Erzurum'da Çoşkulu Karşılama - Son Dakika
Güncel

Efgan Ala'ya Erzurum'da Çoşkulu Karşılama

Efgan Ala\'ya Erzurum\'da Çoşkulu Karşılama

İçişleri Bakanlığı görevini seçim öncesi yasa gereği bırakan Efkan Ala geldiği Erzurum'da Ak Partililer tarafından coşkuyla karşılandı.

14.03.2015 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İçişleri Bakanlığı görevini seçim öncesi yasa gereği bırakan Efkan Ala geldiği Erzurum'da Ak Partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Ala kendisini karşılayan yaklaşık 500 kişinin tek tek elini sıktı.

Bugün saat 09.45'te Türk Hava Yolları'na (THY) ait tarifeli uçakla Erzurum'a gelen  Efgan Ala'yı havalimanında Vali Ahmet Altıparmak, Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Özyılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Ak Partili Mehmet Sekmen, Merkez ve ilçe belediyelerin Ak Partili başkanları, Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Cengiz, partililer ve çok sayıda vatandaş karşıladı. Uçaktan iner inmez Dadaş Bar Ekibi'nin folklor gösterisini izleyen Efgan Ala, daha sonra kendisini karşılamaya gelenlerle tokalaştı. VIP salonunda kısa bir süre dinlenen Ala karşılamaya gelenlerin ve kendisinin de fotoğrafları bulunan pankartlara bakıp fotoğraf çektirdi.

Konvoy eşliğinde kent merkezine giren Efgan Ala'yı burada atlı ciritçiler ve yine partililer  karşıladı. Büyükşehir Belediyesi'ne giden Ala, açıklama yapmayacağını belirterek vatandaşlara göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti. - Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Efgan Ala'ya Erzurum'da Çoşkulu Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement