Eğirdir'de Artçı Depremler Sürüyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Eğirdir'de Artçı Depremler Sürüyor

16.04.2007 14:35  Güncelleme: 16:12

Merkez Üssü Isparta'nın Eğirdir İlçesi, Eğirdir İlçesinin Barla Beldesi ve Gelendost İlçesi Olan Artçı Depremler Devam Ediyor.

Merkez üssü Isparta'nın Eğirdir ilçesi, Eğirdir ilçesinin Barla beldesi ve Gelendost ilçesi olan artçı depremler devam ediyor.

Devam eden depremlerin ilçelerde herhangi bir olumsuzluğa neden olmadığını dile getiren Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, telaşlanacak bir durum olmadığını, ama depremlerin ne zaman ve ne şiddette olacağı bilinmediğinden herkesin deprem anında ne yapması gerektiğinin bilincinde olması gerektiğini söyledi. Belediyenin ve Sivil Savunma Müdürlüğü'nün gereken çalışmaları tamamladığını belirten Şengöl, "İlçemizde ve civarında görülen küçük artçı depremler inşallah bu şekilde olduğu gibi kalır. Allah hepimizi büyük deprem afetlerinden korusun" dedi.

(OB-AT-CC-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğirdir'de Artçı Depremler Sürüyor - Son Dakika


Advertisement