Eğitim-Sen Yürüyüşüne Polis Müdahalesi - Son Dakika
Güncel

Eğitim-Sen Yürüyüşüne Polis Müdahalesi

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Hakkari Şubesi tarafından düzenlenen yürüyüşe polis müdahale etti.

06.11.2014 13:19

Eğitim ve Bilim Emekçileri Sendikası (Eğitim-Sen) Hakkari Şubesi tarafından düzenlenen yürüyüşe polis müdahale etti.

Yürüyüş ve basın açıklamasına parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Eğitim-Sen üyeleri katıldı. Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Sanat Sokağı'nda yürüyüşe geçen kalabalık, Hakkari Valiliği önünü kadar geldi. Valilik binasına 100 metre mesafede bulunan Defterdarlık binası önünde zırhlı araçlar eşliğinde kalabalığı durduran polis, valilik önüne geçişlere izin vermedi.

Bu arada bazı emniyet görevlileri ile Eğitim-Sen Şubesi yöneticileri arasında tartışmalar yaşandı. Uyarılara rağmen dağılmayan kalabalığa polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalede bulundu. Kalabalık gazdan etkilenerek ara sokaklara dağıldı.

Daha sonra çarşı merkezinde tekrar toplanan kalabalık, belediye binası önüne doğru yürüyüşe geçerek burada polisin tutumunu protesto edip basın açıklaması yaptı. Gerginliğin devam etmesi üzerine polis çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. - HAKKARİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eğitim-Sen Yürüyüşüne Polis Müdahalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement