Eğitimdeki Farklılıklar Tartışılıyor - Son Dakika
Güncel

Eğitimdeki Farklılıklar Tartışılıyor

Eğitimdeki Farklılıklar Tartışılıyor

Bekir Okan, Türkiye Kalite Derneği'nin düzenlediği 20. Kalite Kongresi'nde bir konuşma yapacak.

23.11.2011 15:06

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan, Türkiye Kalite Derneği'nin (KALDER) düzenlediği 20. Kalite Kongresi'nde bir konuşma yapacak. "Fark Yaratmak" temalı kongrenin "Fark Yaratanlar: Eğitim" başlıklı oturumunda konuşacak olan Bekir Okan, eğitimde yaratıcılığın püf noktalarını ve Okan Üniversitesi'nin farklılıklarını anlatacak.

Türk iş dünyasını 29-30 Kasım 2011 tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda buluşturacak olan 20. Kalite Kongresi'nin "Fark Yaratanlar: Eğitim" başlıklı oturumunda Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Bekir Okan ile Sakarya Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Durman konuşmacı olarak yer alacak. Milliyet Gazetesi Yazarı Abbas Güçlü'nün oturum başkanlığını üstleneceği oturumda "Eğitim Konusunda Dünya Standartlarında Neredeyiz?", "Eğitim Sistemimizin Sorunları ve Örneklerle Çözümleri", "Türkiye'de Eğitim Alanında Fark Yaratanlar" ve "İyi Uygulama Örnekleri" konu başlıkları masaya yatırılacak. Bekir Okan, 1999'da kurulduğu günden bugüne Türk yüksek öğrenim hayatında birçok ilki gerçekleştiren Okan Üniversitesi'nin farklılıklarını oturumda katılımcılarla paylaşacak.

Okan Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Okan'ın yanı sıra, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Boyner, Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı, Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Coca-Cola Türkiye Başkanı Galya Frayman Molinas, Akfen Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, THY Genel Müdürü Temel Kotil ve gazeteci Uğur Dündar'ın da aralarında bulunduğu önemli isimler "Fark Yaratmak" temalı kongrede konuşmalar yapacaklar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğitimdeki Farklılıklar Tartışılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement