Elazığ Belediyesi Kaldırım ve Tretuvar Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediyesi Kaldırım ve Tretuvar Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Kaldırım ve Tretuvar Çalışmalarını Sürdürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından, şehir genelinde asfalt bakım-onarım ve yenileme çalışmalarının yanı sıra kaldırım, tretuvar ve parke taşı döşeme çalışmaları da aralıksız bir şekilde sürdürülüyor

27.10.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerce kısa süre önce yapım çalışması tamamlanan Sami Çiftçi Bulvarı'nda asfalt serim çalışmalarının tamamlanmasının ardından kaldırım ve tretuvar çalışmalarına başlandı.

Çayda Çıra Mahallesi'ne ulaşımı sağlayan ana güzergâhlardan biri olan Sami Çiftçi Bulvarı'nda, ekipler tarafından yaya trafiğine katkı sunmak amacıyla başlatılan çalışmalar doğrultusunda, 800 metre uzunlukta 3 metre genişliğinde olmak üzere kaldırım taşı ve tretuvar çalışması gerçekleştirildi. Ekipler ayrıca görme engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak üzere daha rahat ve kolay yürüyebilmelerini sağlayacak sarı klavuz çizgi uygulaması çalışmasını da kaldırımlarda gerçekleştirdi. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bulvar yeni yüzüyle yaya ve araç trafiğine daha kaliteli bir şekilde hizmet verecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elazığ Belediyesi Kaldırım ve Tretuvar Çalışmalarını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement