Bu kapsamda şehir merkezinde yer alan trafolar bordo beyaz renklere boyanmaya başlandı.
Elazığspor'un deplasmanda geçen hafta sonu Kasımpaşa'yı 1 - 0 mağlup ederek Süper Lig'e bir adım daha yaklaşmasının ardından, Elazığ Belediyesi daha önce eski ve otantik bir görünüm arz eden ev görünümüne getirdiği trafoları bu kez bordo beyaz renklere boyamaya başladı.
Elazığspor'un onursal başkanı ve Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun talimatı ile harekete geçen Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kısa bir süre içerisinde Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde bulunan, Orman ve Su İşleri Bölge Müdürlüğü karşısındaki trafoyu bordo beyaz renklere boyayarak üzerine Elazığspor'un logosunu yerleştirdiler.
Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği bu çalışma vatandaşlarında beğenisini kazandı.
Elazığspor'un Süper Lig'e çok yaklaştığı bir dönemde yapılan bu çalışmanın son derece anlamlı olduğunu belirten vatandaşlarsa diğer trafolarında bu şekilde yapılmasını ve hatta üzerine Elazığspor'un şampiyon kadrosunda yer alan futbolcu, teknik heyet ve yöneticilerinin de resimlerinin ya da isimlerinin buraya aktarılmasını belirterek, Elazığ Belediyesine memnuniyetlerini ilettiler.
Elazığ Belediyesi'nde görev yaptıkları süre içerisinde her zaman Elazığspor'a en büyük desteği veren kurum olduklarını belirten ve bu desteği de vermeye devam edeceklerini söyleyen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin şehrin diğer mahallerinde yer alan benzeri alanlarda da bu çalışmalarını sürdüreceklerini kaydetti.
Son Dakika › Güncel › Elazığ Belediyesi'nden Örnek Çalışma Trafolar Bordo - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.