Elektrik Akımına Kapılan 12 Yaşındaki Mustafa Öldü - Son Dakika
Güncel

Elektrik Akımına Kapılan 12 Yaşındaki Mustafa Öldü

Elektrik Akımına Kapılan 12 Yaşındaki Mustafa Öldü
02.09.2013 18:26

Antalya'da öğrenci yurdunda kalan 12 yaşındaki Mustafa Özdemir, su almak için gittiği yemekhanede yerdeki su birikintisine basınca elektrik akımına kapılıp öldü.

Antalya'da öğrenci yurdunda kalan 12 yaşındaki Mustafa Özdemir, su almak için gittiği yemekhanede yerdeki su birikintisine basınca elektrik akımına kapılıp öldü.

Olay saat 13.00 sıralarında Kepez Gündoğdu Mahallesi'nde bulunan Selimiye Öğrenci Yurdu'nda meydana geldi. Yurtta kalan Mustafa Özdemir, su almak için yemekhanede bulunan buzdolabının kapağını açtı. Bu sırada yerde biriken su birikintisine basan Özdemir, elektrik akımına kapıldı. Bir süre sonra yemekhaneye gelen arkadaşları, Mustafa Özdemir'in hareketsiz yattığını fark etti.

Yurda çağrılan sağlık ekipleri, Özdemir'in yaşamını yitirdiğini belirledi. Özdemir'in cenazesi polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Selimiye Derneği Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Yılmaz, üzücü bir olayla karşı karşıya kaldıklarını söyledi. Bina yapılırken teknik anlamda tüm kontrollerden geçtiğini dile getiren Yılmaz, elektrik kaçağının nereden kaynaklandığıyla ilgili yetkililerin araştırma yaptığını bildirdi. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elektrik Akımına Kapılan 12 Yaşındaki Mustafa Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement