Elektronik Müzik Yarışması İçin Halk Oylaması Başladı - Son Dakika
Güncel

Elektronik Müzik Yarışması İçin Halk Oylaması Başladı

Elektronik Müzik Yarışması İçin Halk Oylaması Başladı

Müziğin ve gece hayatının ritmini belirleyen "It's Winner Time SoundClash" DJ yarışmasının başvuru süresi 24 Nisan gecesi sona erdi.

04.05.2016 16:41  Güncelleme: 16:42

Yarışmaya katılan setler her biri kendi alanında uzman jüri üyeleri "Anıl Toroslu", "Birol Giray", "Cem Salman", "İlker Aksungar" "Murat Uncuoğlu" ve "Müjde Yazıcı" tarafından değerlendirildi. Jüri üyeleri tarafından belirlenen 20 aday, 4 – 20 Mayıs tarihleri arasında www.soundclashturkiye.com internet sitesi üzerinden elektronik müzik severlerin beğenisine sunulacak.

Elektronik müziğin en büyük destekçisi "It's Winner Time Soundclash", ismini duyurmak isteyen amatör ve profesyonel tüm müzisyenlere dünya genelinde bir fırsat sunarak 2016 yılında da hayata geçiyor. Bu yıl dünyada üçüncü, Türkiye'de ise ikinci kez düzenlenen It's Winner Time SoundClash'in başvuru süreci tamamlandı. 382 setin yüklendiği yarışmanın katılımcıları arasından, her biri kendi alanında uzman jüri üyeleri Desert Group (Topaz Restaurant, Blue Topaz, Colonie ve Escale) Genel Müdürü Anıl Toroslu, Prodüktör ve DJ Birol Giray, SAE İstanbul eğitmenlerinden prodüktör ve DJ Cem Salman, "HOUSEKEEPER" kurucusu ve DJ İlker Aksungar, Prodüktör ve DJ Murat Uncuoğlu, Müzik Yazarı Müjde Yazıcı Ergin tarafından belirlenen en iyi 20 set, 3-20 Mayıs tarihleri arasında www.soundclashturkiye.comüzerinden halk oylamasına açılacak ve elektronik müziğe gönül veren herkes bu oylamaya katılarak favori adayını destekleyebilecek.

It's Winner Time SoundClash'te adayını destekleyen müzikseverleri sürprizler bekliyor!

Türkiye birincisinin, Temmuz ayında Las Vegas'ta gerçekleşecek olan SoundClash Dünya Finali'nde Türkiye'yi temsil edeceği yarışmada www.soundclashturkiye.com üzerinden adayını destekleyen müzikseverleri de sürpriz hediyeler bekliyor. Halk oylaması süresince adayını destekleyenler arasında yapılacak çekilişin sonunda 50 katılımcı Sony kulaklık, 10 katılımcı indigo'da gerçekleşecek It's Winner Time etkinliklerine çift kişilik davetiye, 10 katılımcı ise SoundClash Türkiye finaline çift kişilik davetiye kazanacak.

Unutulmaz bir elektronik müzik deneyimi

"It's Winner Time SoundClash"in Türkiye birincisi olarak Las Vegas'a gitmeye hak kazanan isim ise, 3 Haziran'da düzenlenecek, finale kalan yarışmacıların ve ünlü DJ'lerin performanslarıyla gerçekleşecek gecede belirlenecek. Yarışmanın Türkiye birincisi, Temmuz ayında Las Vegas'ta dünyaca ünlü DJ'lerin de performans sergileyeceği, 5 gün boyunca gece ve gündüz partileriyle büyük bir coşkuyla geçecek SoundClash Dünya Finali'nde setin başına geçme şansını elde edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Elektronik Müzik Yarışması İçin Halk Oylaması Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement