Emekli Öğretmen Otomobilinde Kalp Krizi Geçirerek Öldü - Son Dakika
Güncel

Emekli Öğretmen Otomobilinde Kalp Krizi Geçirerek Öldü

Emekli Öğretmen Otomobilinde Kalp Krizi Geçirerek Öldü

Sakarya Anadolu Lisesi'nden bir süre önce emekli olan resim öğretmeni, 61 yaşındaki Remzi Kuşcan, Hendek'te aracıyla hareket halindeyken kalp krizi geçirerek öldü.

28.10.2015 15:48  Güncelleme: 16:27

Sakarya Anadolu Lisesi'nden bir süre önce emekli olan resim öğretmeni, aracıyla seyir halindeyken kalp krizi geçirip öldü. Ölüm haberini duyan eski öğrencileri yasa boğuldu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Serdivan İlçesi'ndeki Sakarya Anadolu Lisesi'nden bir süre önce emekli olan ve öğretmen arkadaşları ile öğrencilerinin 'Remzi Baba' diye hitap ettiği resim öğretmeni Remzi Kuşcan, bugün öğle saatlerinde 54 D 7116 plakalı otomobiliyle Hendek çevre yolunda hareket halindeyken kalp krizi geçirdi. Yol ortasında park edilen otomobilin yanından geçen Hendek Sağlık Ocağı'nda görevli Dr. Ömer Çopur'un ilk müdahalesini yaptığı Kuşcan, daha sonra Akyazı'dan gelen 112 Acil Sağlık ambulansıyla Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kalp masajıyla hayata döndürülmeye çalışılan Remzi Kuşcan, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekli Öğretmen Otomobilinde Kalp Krizi Geçirerek Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement