Emekliliğine 4 Ay Kalan Astsubay İntihar Etti - Son Dakika
Son Dakika Logo

Emekliliğine 4 Ay Kalan Astsubay İntihar Etti

Emekliliğine 4 Ay Kalan Astsubay İntihar Etti
24.04.2015 10:48  Güncelleme: 11:34

Bolu'da, jandarma astsubay Mustafa Akgöz emekliliğine 4 ay kala evinde tabancasıyla intihar etti.

Bolu'da, gece saat 00.30 sıralarında, Karaçayır Mahallesi Köroğlu Sitesi F-1 Blok'ta 48 yaşındaki jandarma astsubay Mustafa Akgöz emekliliğine 4 ay kala evinde başına dayadığı tabancasını ateşleyerek intihar etti.

YATAK ODASINA GİTTİ

Emekliliğine 4 ay kalan ve bir rahatsızlığından dolayı raporlu olduğu iddia edilen jandarma astsubay Mustafa Akgöz, 2 çocuğu, eşi ve kayınvalidesi ile birlikte evinde otururken, yatak odasına gitti.

İNTİHAR ETTİ

Mustafa Akgöz başına dayadığı beylik tabancasını ateşledi. Olay yerine gelen 112 Acil ekibinin yaptığı kontrolde Mustafa Akgöz'ün hayatını kaybettiği belirlendi.

OTOPSİ YAPILACAK

Bolu Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, Bolu İl Jandarma Komutanlığı'ndan da görevliler eve gelerek olay hakkında bilgi edindiler. Mustafa Akgöz'ün cenazesi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Mustafa Akgöz'ün neden intihar ettiği bilinmezken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Emekliliğine 4 Ay Kalan Astsubay İntihar Etti - Son Dakika


Advertisement