Doku kanseriyle mücadele eden başarılı modacı Emel Gözde Becerikli'nin ödüllü tasarımları, Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi'nin 24. Kuruluş Yıldönümü ve Yeni Yıl Kokteyli'nde açık artırmayla satışa sunulacak.
Becerikli'nin tedavi masrafları için açılan yardım kampanyası kapsamında düzenlenecek defile ve açık artırmaya yoğun ilgi bekleniyor.
İzmirli başarılı moda tasarımcısı Emel Gözde Becerikli için başlatılan yardım kampanyasına bir destek de Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi'nden geldi.
Ege İhracatçı Birlikleri'nin 2006 yılında gerçekleştirdiği 2. EİB Moda ve TasarımYarışması birincisi olan Emel Gözde Becerikli, 7 yıldır yumuşak doku kanseri ile mücadele ediyor.
Geçtiğimiz ay 8. ameliyatı başarıyla gerçekleştirilen Emel Gözde Becerikli 'nin, 50 bin lirayı bulan hastane giderleri için İzmir Valiliği İl Dernekler Müdürlüğü izniyle Türkiye genelinde bir yardım kampanyası başlatılmıştı.
İlk günlerinden itibaren ilgi gören kampanyayı, aralarında Çağan Irmak, Ahmet Ümit, Yaşar Gaga, Barbaros Şansal, Berna Laçin, Gülsin Onay ve Ümit Boyner'in de bulunduğu pek çok ünlü isim, sosyal medyada takipçileriyle paylaşmıştı. Paylaşım sonucu kısa sürede Becerikli için yapılan bağış miktarı 15 bin liraya yaklaştı.
Kalan 35 bin liranın tamamlanmasına destek olmak için de Ekonomi Muhabirleri Derneği İzmir Şubesi harekete geçti.
Derneğin, 26 Aralık'ta İzmir Kültürpark Doğaltaş Müzesi'nde Ege İhracatçı Birlikleri'nin desteğiyle düzenlediği "EMD İzmir Şubesi 24. Kuruluş Yıldönümü" ve "Yeni Yıl Kokteyli"nde, kampanyaya destek olmak için bir defile gerçekleştirilecek. Defilede, Emel Gözde Becerikli'nin ödüllü tasarımları konukların beğenisine sunularak açık artırmayla satışa sunulacak. Satıştan elde edilen gelir yardım kampanyasına bağışlanacak.
Açık artırma satışa sunulacak eserler arasında Becerikli'nin ikincilikle bitirdiği Yeditepe Üniversitesi Moda ve Tekstil Tasarımı Bölümü'ndeki mezuniyet bitirme projesi çalışmaları ile İstanbul Moda Akademisi (İMA) tarafından düzenlenen "Kültür Köprüleri" adlı yarışmada birincilik sahibi olan eserler de yer alıyor.
Konuyla ilgili açıklama yapan EMD İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Albay, gelecek vadeden başarılı modacı Becerikli'ye ekonomi muhabirleri olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini belirterek "Becerikli'nin bir an önce sağlığına kavuşarak dünya çapında ses getirecek tasarımlara imza atması en büyük dileğimiz. Kuruluş yıldönünümüz kapsamında düzenlenecek açık artırmaya İzmir protokolünün yoğun ilgi göstermesini umuyoruz" dedi.
Son Dakika › Güncel › Emel'e Bir Destek de Ekonomi Muhabirlerinden - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.