'En akıllı adam' Demirkan, Eyyübiye'de - Son Dakika
Güncel

'En akıllı adam' Demirkan, Eyyübiye'de

\'En akıllı adam\' Demirkan, Eyyübiye\'de

'Dünyanın en akıllı insanı' olarak kayıtlara geçen Erdal Demirkıran, Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde gençlerle buluştu.

19.12.2014 12:01

Şanlıurfa'nın Eyyübiye İlçe Belediyesi tarafından organize edilen 'Benim Evim Okulum' projesi kapsamında kente gelen ve dünyanın en akıllı insanı olarak kayıtlara geçen Erdal Demirkıran, Eyyübiyeli öğrencilerle buluştu.

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü'nce yürütülen 'Benim Evim Okulum' projesi çerçevesinde, noter onaylı dünyanın en akıllı insanı olarak bilinen Erdal Demirkıran, Şanlıurfa Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda, Eyyübiyeli öğrencilerle buluşarak onlara gelecekte nasıl bir yol çizecekleri konusunda bilgiler aktardı.

Erdal Demirkıran'ın söyleşisine Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, eşleri Ayşe Ekinci, Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Eyyübiye Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Sait Ardan, Eyyübiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Demir ve Eyyübiye İlçesinde pilot lise okulları olarak seçilen okulların öğrencileri katıldı.

GENÇLERE YÖN GÖSTERDİ

Eyyübiye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinlik, sabah ve öğlen olmak üzere iki seans olarak yapıldı. Dünyanın en akıllı adamı Erdal Demirkıran, hayatının da içerisinde yer aldığı birçok konuyu öğrencilere anlatarak nasihatlerde bulundu. Yaklaşık iki saat süren söyleşide ara ara bazı konularda öğrenciler, yapılan bazı esprilere gülerek Demirkıran'ı anlatımlarından dolayı alkışa tuttular.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci de gerçekleşen etkinlikle ilgili öğrencilere hitaben bir konuşma yaptı. Öğrencilere, 'Geleceğin iş adamları, doktorları, mühendisleri olacaksınız' diye seslenen Başkan Ekinci "Bu proje kapsamında biz, dezavantajlı bölgelerdeki öğrencilere yönelik olarak ufku açık hocalarla sizleri bir araya getirdik. Burada yapılacak olan anlatımlardan çıkaracağınız dersler olacak. Bizim burada yaptığımız, böyle programlar aracılığıyla sizlerin içindeki cevheri ortaya çıkarmak. Keşke dememek adına bundan sonra hayatımızı çok daha iyi planlamamız gerekiyor. Eğer öğrenciysek, çok iyi bir öğrenci olacağız, eğer yöneticiysek, çok iyi bir yönetici olacağız. Bundan sonra çok iyi bir aile babası, aile bireyi olacağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı birer evlat olacağız" diye konuştu.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel 'En akıllı adam' Demirkan, Eyyübiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement