En Uzun Gece Trump Towers Mall'da - Son Dakika
Güncel

En Uzun Gece Trump Towers Mall'da

En Uzun Gece Trump Towers Mall\'da

"İstanbul Shopping Fest" kapılarını bu yıl Trump Towers Mall'da açıyor.

22.05.2012 15:28

"İstanbul Shopping Fest"

9 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek alışveriş festivali "İstanbul Shopping Fest" kapılarını bu yıl Trump Towers Mall'da açıyor. Festivalin açılış günü saat 02.00'ye kadar açık olacak Trump Towers Mall'da birbirinden farklı birçok sürpriz ziyaretçilerini bekliyor.

Alışveriş ve eğlencenin merkezi İstanbul'da 9 Haziran – 29 Haziran tarihleri arasında yaşanacak alışveriş çılgınlığının en görkemli adresi İstanbul Shopping Fest kapılarını bu yıl Trump Towers Mall ile açıyor.

09 Haziran gecesi özel sahne şovlarıyla başlayacak olan gece, Trump Towers Mall'da düzenlenecek özel bir açılış partisi ile İstanbul'a merhaba diyecek. Trump Towers Mall'un "Shopping Fest" rüzgarı tam 20 gün boyunca alışveriş tutkunlarına çeşitli sürprizler getirecek.

Ünlü perküsyon grubu Zalindé canlı performanslarıyla izleyicileri dansa ve eğlenceye çağıracak!

2002 yılında farklı etnik kökenlerden gelen 20 genç kadının bir araya gelerek kurduğu Zalindé isimli perküsyon grubu, 9 Haziran günü Trump Towers Mall'da gerçekleştirecekleri 4 canlı performansla İstanbul Shopping Fest'in açılışına renk katacak.

2007 ve 2011 yıllarında Paris Perküsyon Festivalinde birincilik ödülüne layık görülen grup çok özel dans şovlarıyla izleyenleri müziğin ritmi ve dansın büyüsüyle coşturacak.

09 Haziran gecesi 02.00'ye kadar açık olacak Trump Towers Mall, festival boyunca saat 23.00'a kadar hizmet verecek.

İstanbul Shopping Fest süresince Trump Towers Mall'da bulunan mağazalar, yeni sezon ürünlerini bu senenin sloganı olan yüzde 50 indirim fırsatları ve sürprizleri ile ziyaretçilerine sunacak. Festivalin heyecanını ve coşkusunu Trump Towers Mall'da alışveriş yaparak yaşayanları ayrıca birbirinden farklı sürprizler de bekliyor olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Uzun Gece Trump Towers Mall'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement