En Uzun Kültür-Sanat Etkinliği - Son Dakika
Güncel

En Uzun Kültür-Sanat Etkinliği

En Uzun Kültür-Sanat Etkinliği

Türkiye'nin en uzun kültür-sanat etkinliği başlıyor

18.06.2012 09:50

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen 100 Gün 100 Etkinlik programlarının ardından bu yaz 100 günde 200 etkinlik yapılacak. Birbirinden ünlü sanatçıların yer alacağı etkinlikler kapsamında Kültürpark Akşamları 18 Haziran Pazartesi akşamı Metin Şentürk konseri ile başlıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi, Kültürpark Akşamları kapsamında geçtiğimiz yıl Türkiye'de ilk kez gerçekleştirdiği 100 Gün 100 Etkinlik programlarının ardından bu yaz 100 Günde 200 Etkinlik gerçekleştirecek.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı kültür-sanat etkinliklerinin yapılacağı Kültürpark Akşamları'nın Türkiye'nin en uzun süreli programı olmayı sürdüreceğini dile getirdi.

Etkinliklerde geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da ünlü sanatçıların katılacağı konserlerin yanı sıra; söyleşiler, seminerler, şiir dinletileri, halk oyunları, tiyatro ve spor gösterileri, film gösterimleri yer alacağını kaydeden Başkan Akyürek, her yaştan insana hitap edecek programların 18 Haziran Pazartesi akşamı Metin Şentürk konseri ile başlayacağını ifade etti.

Sevgi ve hoşgörünün başkenti olan Konya'yı kültür ve sanatın en önemli merkezi haline getirmek için önemli programlar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Akyürek, herkesi Kültürpark Akşamları'nda buluşmaya davet etti.

Kültürpark Akşamları kapsamında gerçekleşecek ilk 8 günlük program şöyle:

18 Haziran Pazartesi: Metin Şentürk (Konser)

19 Haziran Salı: Türkistan Geceleri (Tiyatro)

20 Haziran Çarşamba: Münir Arıkan (Söyleşi)

21 Haziran Perşembe: Ferhat Göçer (Konser)

22 Haziran Cuma: Babil (Sinema)

23 Haziran Cumartesi: Tuna Boyu Şehitleri (Tiyatro)

24 Haziran Pazar: Ahmet Özdemir (Konser)

25 Haziran Pazartesi: Urfa Sıra Gecesi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel En Uzun Kültür-Sanat Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement