"Engelleri aşalım, kimsesiz çocuklara ulaşalım!" sloganıyla düzenlenen defilenin en şık tasarımları, modanın önde gelen isimlerinden Hakan Akkaya, Seksenler dizisinin sevilen oyuncuları Tolunay Donat, Hakan Bulut, Ceyhun Fersoy ve sanatçı Faruk Emre jüriliğinde belirlendi.
Sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesini de eğitimin bir parçası olarak gören Doğa Koleji, bu kapsamda öğretmenlerin rehberliğinde hem öğrencilerin yaratıcılıklarını geliştiren hem de toplumsal konulara olan duyarlılıklarını gösteren bir etkinliğe imza attı.
Kostümfest defilesi adı altında öğrenciler engelli arkadaşları için kendi tasarladıkları elbiseleri jüri karşısına çıkardı. Modanın önde gelen isimlerinden Hakan Akkaya, Seksenler dizisinin sevilen oyuncuları Tolunay Donat, Hakan Bulut, Ceyhun Fersoy ve sanatçı Faruk Emre'nin jüriliğini yaptığı yarışmanın sonunda Bostancı Doğa Koleji öğrencileri Türkiye Sakatlar Derneği Anadolu Yakası Şubesi Başkanı Vedat Osmanoğlu'na iki adet tekerlekli sandalye hediye etti.
Öğrencilerin kostümleriyle geçiş yaptığı defilenin ardından sanatçı Faruk Emre minik bir konser verdi. Birbirinden yaratıcı tasarımları değerlendirmekte güçlük çeken jürinin değerlendirmesinin ardından kazanan isimler açıklandı. KostümFest'te üçüncülük ödülünü 2A sınıfından Arda Günay, ikincilik ödülünü 6D sınıfından Melis Şimal ve birincilik ödülünü 6C sınıfından Berra Zekey kazandı.
Son Dakika › Güncel › 'Engelleri Aşalım, Kimsesiz Çocuklara Ulaşalım!' - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.