Engelli Dernekleri Ve İlgili Kurumlarından Özcan'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Engelli Dernekleri Ve İlgili Kurumlarından Özcan'a Ziyaret

Engelli Dernekleri Ve İlgili Kurumlarından Özcan\'a Ziyaret

Keşan'da faaliyet gösteren engelli dernekleri ile ilgili kurum yöneticileri, Pazartesi günü, Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında, Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'ı makamında ziyaret etti.

12.05.2014 15:06  Güncelleme: 14:59

Saat 11.00 sıralarında Keşan Belediyesi'ne gelen Keşan Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Emine Sönmez, Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Başkanı Taner Aykut, Keşan Engellileri Koruma Derneği Başkanı Fatma Öz ve dernek yöneticileri, Keşan RAM Müdürü Ayşe Öz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İlçe Sosyal Hizmet Müdürü Nergis Karaağaç ile Keşan'da faaliyet gösteren özel rehabilitasyon merkezi yöneticileri, burada Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan tarafından karşılandı.

Özcan'a kurumlar adına çiçek takdim edilmesinden sonra dernek yöneticileri ve kurum yöneticileri, engelliler ile ilgili yapılanlar ve yapılması gerekenlerle ilgili Keşan Belediye Başkanı Op. Dr. Mehmet Özcan'la fikir alışverişinde bulundu.

Özcan da Keşan'da engelliler ile ilgili yaşam merkezi kurulması için çalışmaların hız kazanması ve kurumların sorunların çözümünde ortak çalışması gerektiğine işaret etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Dernekleri Ve İlgili Kurumlarından Özcan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement