Engelliler Haftası - Son Dakika
Güncel

Engelliler Haftası

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 10-12 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

12.05.2016 18:55

Sivas'ta Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce 10-12 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla farkındalık yürüyüşü düzenlendi.

Atatürk Kongre ve Etnografya Müzesi bahçesinde toplanan vatandaşlar, İnönü Bulvarı'nda yürüdü.

Yürüyüşe katılan çok sayıda engelli vatandaş ve aileleri hazırladıkları pankart ve dövizlerle engellilerin sorunlarına dikkat çekti

Bazı engelli vatandaşlar yürüyüşe aküllü araçlarıyla katıldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı yürüyüş, Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi önünde son buldu.

Yürüyüşe, Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç, Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam, Sağlık İl Müdürü Adil Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü yetkilileri, engelli dernekleri temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement