Erden: Futbol, Dostluk Ve Kardeşliktir - Son Dakika
Güncel

Erden: Futbol, Dostluk Ve Kardeşliktir

Erden: Futbol, Dostluk Ve Kardeşliktir

Şanlıurfa'da spordan sorumlu Başsavcı Vekili Raşit Erden taraftara seslenerek, "Maçlarda hakaret benzeri davranışlar bu güzel şehrin taraftarına yakışmaz" dedi.

16.12.2015 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Başsavcı Vekili Raşit Erden, Şanlıurfa spor Taraftarlar Derneği'nin yeni açılan hizmet binasını ziyaret ederek Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay ile görüştü.

Ziyarete kentte düzenlenecek futbol turnuvasına katılmak için şehre gelen Galatasaray'ın eski futbolcularından Benhur Babaoğlu ve Mustafa Kocabey de katıldı.

Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Başsavcı Vekili ve spordan sorumlu savcı Raşit Erden, "Karşılaşmalarda yapılan kötü tezahürattan rahatsızlık duyuyoruz. Ben eşimle, çocuğumla geliyordum maçlara ama statta yapılan küfürlerden dolayı eşimi artık getirmiyorum. Statta küfrün bitirilmesini istiyoruz. Bilindiği gibi spor her zaman dostluk, barış, kardeşliktir diyoruz. Bu düşmanlık, küfür artık bitsin. Bize gelene zaten biz ceza veriyoruz ama ceza sonuç değildir; Önemli olan bunların olmamasıdır, bize kimse gelmesin istiyoruz. Kimseye ceza vermeyelim. Tribünlere gelip Urfaspor'umuz veya başka takımlar yense de yenilse de iyi futbolu her zaman alkışlayalım" diye konuştu.

Başsavcı Vekili Erden ayrıca Haliliye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün girişimleri sonucunda taraftar dernekleri ile taraftar gruplarının yöneticilerine seminer vermeyi planladıklarını da sözlerine ekledi.

TUĞBAY: TARAFTARLARI EĞİTECEĞİZ

Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay ise, ziyaretlerinden dolayı Şanlıurfa Başsavcı Vekili ve Spor Savcısı Raşit Erden'e teşekkür etti. Tribünlerde küfürlü tezahüratların ve olayların önüne geçmek için büyük çaba harcadığını vurgulaya Tuğbay, bu konuda proje hazırladığını belirtti. Tuğbay, proje çerçevesinde Şanlıurfa'daki taraftarları eğiteceklerini söyledi.

Bu arada Galatasaray'ın eski futbolcularından Benhur Babaoğlu ve Mustafa Kocabey ile Şanlıurfaspor eski takım kaptanı Salih Akkuş da, Şanlıurfaspor Taraftarlar Derneği'ni ziyaret ederek bir süre Erden ve Dernek Başkanı Abdullah Tuğbay ile sohbet etti.

Ziyarette son olarak, Taraftarlar Derneği Başkanı Abdullah Tuğbay, Şanlıurfa Başsavcı Vekili Spor Savcısı Raşit Erden'e Şanlıurfaspor forması ve kaşkolü hediye etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Erden: Futbol, Dostluk Ve Kardeşliktir - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement