Eren Holding, Bitlis'te Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak - Son Dakika
Güncel

Eren Holding, Bitlis'te Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak

Eren Holding, Bitlis\'te Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret ederek, Bitlis'te yapılacak olan 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun protokolünü imzaladı. Vali Karaömeroğlu, Eren Holding'e yaptıkları yatırımlardan dolayı teşekkür etti ve okulun Bitlis'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

26.04.2024 19:11

Eren Holding, Bitlis'te 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, yönetim kurulu üyeleri İsmail Eren ve Ziya Eren, Bitlis Eğitim ve Tanıtma Vakfı (BETAV) yönetim kurulu üyeleri, Bitlis Valisi Erol Karaömeroğlu'nu ziyaret etti.

Ziyarette, ilgili kurum müdürlerinin de katılımıyla kentte yapılması planlanan öğrenci yurdu, otel, okul, araştırma hastanesi yatırımları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Eren Holding'in kentte yapacağı 32 derslikli Özel Eğitim Uygulama Okulu'nun protokolü de Vali Karaömeroğlu, Ahmet Eren ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür tarafından imzalandı.

Vali Karaömeroğlu, kentte yaptıkları yatırımlardan dolayı Eren'e teşekkür etti, okulun Bitlis'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eren Holding, Bitlis'te Özel Eğitim Uygulama Okulu yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement