Ergin Ataman Avustralya Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika
Güncel

Ergin Ataman Avustralya Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Ergin Ataman Avustralya Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu

Pota altında Jawai ve Anderson gibi çok önemli oyuncuları olduğuna işaret eden Ataman, dış hücumları Joe İngles üzerinde kurulu ve çoğunun Avrupa'da oynayan önemli basketçiler den kurulu bir takıma karşı mücadele edeceklerini ifade etti.

06.09.2014 15:14

Pota altında Jawai ve Anderson gibi çok önemli oyuncuları olduğuna işaret eden Ataman, dış hücumları Joe İngles üzerinde kurulu ve çoğunun Avrupa'da oynayan önemli basketçiler den kurulu bir takıma karşı mücadele edeceklerini ifade etti. Milli takım koçu Ataman, Yeni Zelanda tarzı oynayan bir takımla karşı karşıya geleceklerine de dikkat çekerek " Neticede zor bir maç. Eleme maçı. Biz buraya daha ileriye gitmek için geldik. Şuan da Dünyanın en iyi 16 takımı içindeyiz. Amacımız ilk sekize kalmak olduğunu demiştik. Şimdi rakibimizi yenersek bunu gerçekleştirmiş olacağız" açıklaması yaptı. " Avustralya hızlı atağa çıkan bir takım olmasına rağmen biz gene oyunumuzu sergileyip karşılaşmadan galip gelerek ayrılmak istiyoruz" sözleri de eden Ergin Ataman, " Bu demek değil ki onlara karşı önlemlerimizi almayacağız. Alacağız ama kendi oyunumuzu oynayarak onları yenmeye çalışacağız dedi. Son Dominik maçında iyi bir oyun sergilediklerini de hatırlatan Ergin Ataman, o oyunu burada da sergilemeye çalışacaklarını vurguladı.

Bu arada milli takım oyuncularımız karşılaşmanın oynanacağı salonda son bir çalışma yaptı. Oldukça neşeli görünen millilerimiz gazetecilerin ricasını kırmayarak salonun ortasına gelerek toplu halde resim verdiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ergin Ataman Avustralya Maçı Öncesi Açıklamalarda Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement