Erin Heatherton: 'Kilo Ver' Baskısına Daha Fazla Dayanamadım - Son Dakika
Güncel

Erin Heatherton: 'Kilo Ver' Baskısına Daha Fazla Dayanamadım

Erin Heatherton: \'Kilo Ver\' Baskısına Daha Fazla Dayanamadım

Bir dönem aktör Leanorda DiCaprio ile yaşadığı aşkla da gündemde olan Erin Heatherton, "kendisini şişman buldukları için" firma için çalışmayı bıraktığını açıkladı.

06.04.2016 14:16

Bir dönem aktör Leanorda DiCaprio ile yaşadığı aşkla da gündemde olan Erin Heatherton, "kendisini şişman buldukları için" firma için çalışmayı bıraktığını açıkladı.

2008 ile 2013 arasında Victoria's Secret için çalışan, firmanın görkemli yıllık şovlarında podyuma çıkan Heatherton, o dönemde bedensel görüntüsüyle ilgili zorluklar yaşadığını anlattı. Time'ın Motto ekine konuşan ünlü model "Podyuma çıktığım son iki defilede bana kilo vermem gerektiği söylendi" diye konuştu.

Formunu korumak için günde iki kez egzersiz programı uygulayan, sağlıklı beslenmeye çalışan Heatherton, son iki defilenin ardından bu işi daha fazla götüremeyeceğini anlayıp firmadan ayrılmaya karar verdiğini söyledi.

Erin Hearten o zor dönemi şöyle anlattı: "Gerçekten depresyona girmiştim. Çünkü ben formda kalmak için çok sıkı çalıştıkça sanki bedenim de buna direniyordu. Bir gün egzersiz yapmaktan döndüğümde yemeklerime bir göz attım ve belki de yemek yemesem daha iyi diye düşündüm."

Erin Heatherton, bir dönem aktör Leonardo DiCaprio ile birlikteydi.

İşte o noktadan sonra da bu kadar baskıya daha fazla dayanamayacağı için ünlü firmadan ayrılmaya karar verdiğini söyledi Heatherton.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Erin Heatherton: 'Kilo Ver' Baskısına Daha Fazla Dayanamadım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement