Erzurum'dan Kars'a Yolcu Taşıyan Midibüs, İddiaya Göre Aşırı Hız Nedeniyle Yan Yattı. - Son Dakika
Güncel

Erzurum'dan Kars'a Yolcu Taşıyan Midibüs, İddiaya Göre Aşırı Hız Nedeniyle Yan Yattı.

Erzurum\'dan Kars\'a Yolcu Taşıyan Midibüs, İddiaya Göre Aşırı Hız Nedeniyle Yan Yattı.

Kaza sonrası İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörg olay yerine giderek incelemelerde bulundu.

21.05.2014 15:06

Kaza sonrası İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörg olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Kazayı gören tanıklar, aşırı hızlı olan midibüsün kavşağa geldiği sırada sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve aracın yan yattığını söylediler. Sürücü ile yaralanan yolcu diyaloğuna tanık olan bir vatandaş da "Midibüsten çıkarılan yaralılardan biri yaralı olan sürücüye '140'la gidilir mi' diye eleştiride bulundu" dedi.

Öte yandan Erzurum'a getirilen yaralılardan 10'u Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne, 8'i Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne, 3'ü de Palandöken Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan 2'sinin durumun ağır olduğu bildirildi. Trafik kazasıyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erzurum'dan Kars'a Yolcu Taşıyan Midibüs, İddiaya Göre Aşırı Hız Nedeniyle Yan Yattı. - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement