Eşini ve Çocuklarını Alıp Suriye'ye Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Eşini ve Çocuklarını Alıp Suriye'ye Kaçtı

Eşini ve Çocuklarını Alıp Suriye\'ye Kaçtı

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir kişi, eşi ve 3 çocuğunu da alarak yılbaşı akşamı ortadan kayboldu.

04.01.2014 12:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde bir kişi, eşi ve 3 çocuğunu da alarak yılbaşı akşamı ortadan kayboldu. Suriye'ye gittiği sanılan şahsın babası polise başvurdu.

İddiaya göre TIR şoförlüğü yapan Serkan Bilgin (34), eşi Gülseren (33) ve oğulları 13 yaşındaki Şafak ile 10 yaşındaki Savaş ve 8 yaşındaki Muhammed Bilgin'i de alarak yılbaşı akşamı ortadan kayboldu. Orhangazi'de market işleten Serkan Bilgin'in babası Ayte Bilgin ise oğlunun ailesi ile birlikte Suriye'ye gitmiş olabileceğini ileri sürdü. Oğlu, gelini ve 3 torununun bir anda ortadan kaybolduğunu söyleyen Ayte Bilgin, en son yılbaşı akşamı saat 19.00 sıralarında görüştüğü oğlundan bir daha haber alamayınca polise başvurdu.

Bilgin, oğullarının kandırıldığını öne sürerek, "Ayın 31'inde akşam saat 7.00'de yanıma geldiler. Ertesi sabah çeşitli yollardan Suriye'ye gideceklerini öğrendim. Yeğenim Muhammed'i çağırdım, böyle iddialar olduğunu söyledim. 'Ben bir şey bilmiyorum' dedi ve hatta polise gitmemi bile istemedi. Ben yine de polise gittim. Polise gittiğimi oğlum öğrendi. Gizli bir numaradan aradı. Bana, 'Sen oraları karıştırıyorsun' deyip kapattı. Gelinim Eskişehir'deki ailesini aramış. 'Biz gidiyoruz, bizi aramayın, bizim için dua edin' demiş. Birileri oğullarımızı, çocuklarımızı kandırıyor. Başka kandırılanlar da var. Büyük ihtimalle Suriye'ye gitmiş olabilirler. Emniyetten bana söyledikleri şey de bu yönde zaten. 2 aile halinde gitmişler. Bu işi organize edenler var" iddialarında bulundu.

Anne Melahat Bilgin ise, oğlu, gelini ve torunlarının hayatından endişe ettiğini belirterek, "Oğlumuzun Suriye'ye kaçtığını söylüyorlar. Ne olur geri dönsün. Biz onsuz yaşayamayız. Birileri oğlumuzu kandırıyor. Bizim canımız yandı, başkasının canı yanmasın" dedi.

Öte yandan Gülseren Bilgin'in babası Zelkif Öztürk ve erkek kardeşi İdris Öztürk de gelişmeleri takip etmek için Eskişehir'den Orhangazi'ye geldi. Genç kadının babası Zelkif Öztürk, kızının, damadının ve torunlarının bir an önce geri dönmesini beklediklerini söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşini ve Çocuklarını Alıp Suriye'ye Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement