ESK Genel Müdürü Satış Mağazalarının Yöneticileri İle Bir Arada - Son Dakika
Güncel

ESK Genel Müdürü Satış Mağazalarının Yöneticileri İle Bir Arada

ESK Genel Müdürü Satış Mağazalarının Yöneticileri İle Bir Arada

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürü Sayın İsmail KEMALOĞLU, 25.06.2013 tarihinde Satış Mağazalarımızın Yöneticileri ile bir araya geldi.

02.07.2013 13:14

Sincan Kombinamız toplantı salonuna davet edilen mağaza yöneticilerinin, Kurumumuz daire başkanları ve kombina müdürlerinin katıldığı toplantının açılış konuşmasını Sayın KEMALOĞLU yaptı." Et ve Balık Kurumu yeni adıyla Et ve Süt Kurumu, 1952 yılından bu yana hayvancılık piyasasında çeşitli fonksiyonlar ile göz önündedir. Yakında Bakanlar Kurulu'ndan çıkan bir karar ile Kurumumuz, Et ve Süt Kurumu olarak şekillenmiştir. Bu kararla et, süt ve balık dahil hayvancılık piyasası bizler tarafından düzenlenecek ve yönetilecektir." dedi.

Aynı kurum adında, aynı tabela altında bizler birer aileyiz diyen Genel Müdürümüz sözlerine şu şekilde devam etti: "Logo ve kurumsal kimlik çalışmalarımız devam ettiği için tabelalarımızı değiştirmedik. En yakın zamanda Et ve Süt Kurumu tabelalarını kullanmaya başlayacağız. Bu konuda herkesin hassas davranması gerekir. Ayrıca ramazan ayında Kurumumuzda et sıkıntısı yaşanmayacak, taleplerde artış olabilir diye bizler gerekli önlemleri aldık; sizler de her satış mağazası olarak önleminizi almalısınız. Bayilerimiz ramazan ayı boyunca her gün açık olmalı ve halkımıza güzel hizmet sunmalı." dedi.

Türkiye genelinden toplam 40 mağaza yöneticisinin katıldığı toplantı da Sayın KEMALOĞLU, satış mağazalarının taleplerini dinledi. Bunlarla ilgili gerekli istişareleri yapıp hem Kurum menfaatlerini hem de mağaza menfaatlerini göz önünde bulundurarak çözümler bulacağını belirtti.

Daha geniş kesimlere ulaşmak için reklam ve tanıtımlara da başlayacağımızı belirten Genel Müdürümüz iyi dileklerle toplantıyı sonlandırdı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ESK Genel Müdürü Satış Mağazalarının Yöneticileri İle Bir Arada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement