Eski Bakan Şahin'in Bileti Yandı - Son Dakika
Güncel

Eski Bakan Şahin'in Bileti Yandı

Eski Bakan Şahin\'in Bileti Yandı

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin’in, inşaatı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı’na 5 Mart 2014 tarihinde uçak ineceğini belirterek aldığı 05.02.2014 tarihli bilet yandı.

11.03.2014 14:40

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin'in, inşaatı devam eden Ordu-Giresun Havalimanı'na 5 Mart 2014 tarihinde uçak ineceğini belirterek aldığı 05.02.2014 tarihli bilet yandı.

Ordu ile Giresun illerinin ortak kullanımı için 22 Temmuz 2011 tarihinde temeli atılan Ordu-Giresun Havalimanı'nın inşaatı devam ediyor. Türkiye'de deniz doldurularak yapılan ilk, dünyada ise üçüncü havalimanı olma özelliğini taşıyan Ordu-Giresun Havalimanı'nın bu yıl açılması planlanıyor.

Eski İçişleri Bakanı ve Ordu Milletvekili İdris Naim Şahin, Ordu-Giresun Havalimanı'na 5 Mart 2014 tarihinde uçak ineceğini belirterek, 05.02.2014 saat 14.52'ye uçak bileti almıştı. İdris Naim Şahin'in aldığı bu uçak bileti yanarken, Ordu-Giresun Havalimanı'na ilk uçak bu yıl inecek. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Bakan Şahin'in Bileti Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement