Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'dan Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'dan Büyükerşen'e Ziyaret

Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'dan Büyükerşen'e ziyaret Eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti.

13.04.2015 12:13  Güncelleme: 14:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başbuğ, ziyarette yaptığı konuşmada, Eskişehir'in Türkiye'nin en güzel şehirlerinden biri olduğunu belirterek, bu kentte bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.Kentin gelişmesinde Büyükerşen'in hizmetlerinin çok büyük etkisi olduğunu anlatan Başbuğ, "Onun için ne kadar teşekkür etsek azdır. Dün öğleden sonra bir kitabevinde bir imza günümüz vardı. O süreçte de Eskişehir halkı ile beraber olma fırsatına sahip olduk. Eskişehir halkı da çok farklı, mutlu, güzel bir görüntü veriyor. Çok kibar, nazik insanlar. Böyle bir şehirde yaşamak gerçekten güzel" diye konuştu.

Başbuğ, imza gününe gelen bir vatandaşla yaşadığı diyaloğu anlattı. Bu kişinin, "Siz 26'ncı Genelkurmay Başkanısınız" dediğini aktaran Başbuğ, "Eskişehir'in plakası da 26, Eskişehir'e fahri hemşehri oldunuz dedi. 26'ncı Genelkurmay Başkanıydım ama 26 ay da hapis yattım İşin ilginç yönü " ifadesini kullandı.

Büyükerşen ise Başbuğ'u Eskişehir'de konuk etmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ\'dan Büyükerşen\'e Ziyaret
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eski Genelkurmay Başkanı Başbuğ'dan Büyükerşen'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement