Eski Vekil İçin TBMM'de Tören Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Eski Vekil İçin TBMM'de Tören Düzenlendi

Eski Vekil İçin TBMM\'de Tören Düzenlendi

16.Dönem Ankara Milletvekili Mehmet Necati Gültekin için TBMM'de düzenlenen cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

23.09.2013 13:03

16. Dönem Ankara Milletvekili Mehmet Necati Gültekin için TBMM'de düzenlenen cenaze törenine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de katıldı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde görev yapmış, MHP eski Genel Sekreterlerinden 16. Dönem Ankara Milletvekili Mehmet Necati Gültekin için TBMM'de düzenlenen törene TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, milletvekileri ve merhum Mehmet Necati Gültekin'in yakınları katıldı.

Törenin ardından Gültekin'in cenazesi polislerin omzunda bir süre taşındıktan sonra cenaze aracına konularak cenaze namazı kılınmak üzere Ahmet Efendi Camisi'ne götürüldü. Gültekin'in cenazesinin Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verileceği bildirildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum Mehmet Necati Gültekin için yayınladığı taziye mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Hayatı mücadeleler içinde geçen ve üstlendiği tüm sorumlulukları hakkıyla yerine getirmiş olan partimiz eski Genel Sekreterlerinden Sayın Mehmet Necati Gültekin Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Türk Silahlı Kuvvetleri'nde de önemli görevler ifa etmiş olan merhum Gültekin, ülkemizin en kritik ve en çalkantılı dönemlerinde Milliyetçi Hareket Partisi saflarında yer almış ve milletine hizmet konusunda her çabayı sarf etmiş, her fedakarlığı göstermiştir. Merhum Gültekin dürüst, ilkeli ve milliyetçi vasfıyla milli hafızalardan hiç silinmeyecek ve milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır. Bu duygularla Merhum Mehmet Necati Gültekin'e Cenab-ı Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine, camiamıza ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum."

Bahçeli, tören sonrasında gazetecilerin sorularına cevap vermedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eski Vekil İçin TBMM'de Tören Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement