Eskişehir'de Su Borusu Patladı, Sokaklar Göle Döndü - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Eskişehir'de Su Borusu Patladı, Sokaklar Göle Döndü

25.11.2014 01:41  Güncelleme: 08:12

Eskişehir'de patlayan su borusu sokakları göle çevirdi, bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

Eskişehir'de patlayan su borusu sokakları göle çevirdi, bazı evlerin zemin ve bodrum katlarını su bastı.

Bahçelievler Mahallesi Şimşek Sokak'ın çevre yolu girişinde yeraltından geçen şehir şebeke suyu borusu patladı. Kısa sürede sular Şimşek Sokak ile yakındaki sokakları göle çevirdi. Çok sayıda evin bodrum ve zemin katları da su bastı.

Yapılan ihbar üzerine Bahçelievler Mahallesi'ne polis ve Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ESKİ) ekipleri sevk edildi. ESKİ ekipleri patlayan su borusunun vanasını kapatırken polisleri de su baskının olduğu sokaklara araçların girişlerine izin vermedi. Sokaklardaki sular vidanjörlerle ve rögar kapaklarının açılmasıyla tahliye edildi. Ekipler yetersiz kalınca çok sayıda vatandaş ev ve işyerlerindeki suyu kendi imkanları ile tahliye etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de Su Borusu Patladı, Sokaklar Göle Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement