Eskişehir Fetö' Den Aranan Eski Emniyet Müdürü Zeki Güven Eskişehir' de Böyle Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir Fetö' Den Aranan Eski Emniyet Müdürü Zeki Güven Eskişehir' de Böyle Yakalandı

Fetö' den aranan Eski Emniyet Müdürü Zeki Güven Eskişehir' de böyle yakalandıCHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet aracılığıyla yayınlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yargılandığı davanın...

22.05.2018 12:38

Fetö' den aranan Eski Emniyet Müdürü Zeki Güven Eskişehir' de böyle yakalandı

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile eski MHP'li yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet aracılığıyla yayınlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de yargılandığı davanın firari sanıklarından Ankara Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube eski Müdürü Zeki Güven ile 'örgüt üyeliği'nden aranan eşi eski hakim Sevda Güven, Eskişehir'de yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) ve İstihbarat Şubesi ekiplerince gözaltına alınan Güven çifti, sorgulanmak üzere TEM Şubesi'ne götürüldü.

FİRARİ SANIK TANINMAK İÇİN SAKAL BIRAKMIŞ

Eskişehir'deki bir alışveriş merkezinin önünde eşi eski hakim Sevda Güven (45) ile birlikte yakalanan eski istihbarat müdürü Zeki Güven'in (48) tanınmamak için sakal bıraktığı belirtildi.

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü TEM Şubesi'nde gözaltında tutulan Zeki Güven'in CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal ile MHP'li eski yöneticilerin özel hayatlarına ilişkin görüntülerin internet ortamında yayınlanmasıyla ilgili FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in de aralarında bulunduğu Ankara 14'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davanın firari sanıkları arasında olduğu, eski hakim olan eşi Sevda Güven'in ise FETÖPDY soruşturması kapsamında Samsun sulh ceza hakimliğince terör örgütü üyesi olmak suçundan arandığı belirtildi.

Eskişehir Fetö\' Den Aranan Eski Emniyet Müdürü Zeki Güven Eskişehir\' de Böyle Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehir Fetö' Den Aranan Eski Emniyet Müdürü Zeki Güven Eskişehir' de Böyle Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement