Eskişehirspor'un 49. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'un 49. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Eskişehirspor\'un 49. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı

Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Sezer Öztürk'ün Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili olarak, "Hesabımıza gelirse Sezer'i veririm" dedi.

10.06.2011 20:11

Eskişehirspor'un 49. Olağan Mali Genel Kurul'unda konuşan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, Sezer Öztürk'ün Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili olarak, "Hesabımıza gelirse Sezer'i veririm" dedi.

Eskişehirspor'un 49. Olağan Mali Genel Kurulu Dedepark Otel'de yapıldı. Genel kurula; Vali yardımcısı Ekrem Ballı, Eskişehirspor'un eski ve yeni yöneticileri ile çok sayıda delege katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulun divan başkanlığını Necat Banaz, divan katipliklerini ise Kaya Bilge ve Hüdai Doğu yaptı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, bir türlü gerçekleşmeyen Sezer Öztürk'ün Fenerbahçe'ye transferi ile ilgili olarak, "Hesabımıza gelirse Sezer'i veririm" dedi. Kulübün hesabına ve menfaatine göre satılamayacak bir oyuncu olmadığını ifade eden Ünal şöyle konuştu:

"Önümüzdeki sezon adına bütün hedefleri kovalayacak bir kadro yapma mücadelesi içerisindeyiz. Başkan transfer yapmıyor, yatıyor deniliyor. Başkan yatmaz. Başkan 5 futbolcu alacak ve ana iskelet kadrosunu bozmayacak. Başkanın kulübün menfaatlerini koruma zorunluluğu vardır. Sezer'e şunu vermişler, iki oyuncu vermişler. Olay iyice yılan hikayesine döndü. Ver diyorlar, veririm ama hesabımıza gelirse veririm. Hesabımıza ve menfaatimize gelirse satılmayacak oyuncu yoktur. Bu takıma yakışacak dünyada her kulübün peşinde koştuğu, Türkiye'deki kulüplerin 3 aydır uğraştığı oyuncuların bir kısmı bizim oldu. İsim veremem. Çünkü resmi transfer takvimi 16'sında başlıyor, 5 Eylül'de bitiyor. Eğer ben 16'sından önce federasyona bildirmediğim bu yıldız futbolcuları açıklarsam, işimizi bozarlar. O 5 oyuncu çok özel olacak. Bunların haricinde alt liglerden genç arkadaşlarımız yer alacak"

HEDEFİMİZ UEFA'YA KATILMAK VE TÜRKİYE KUPASI'NI ALMAK

Bu sezon ligdeki hedeflerinin UEFA'ya katılmak ve Türkiye Kupası'nı almak olduğunu belirten Ünal, "Eskişehirspor'un anlı şanlı tarihi büyüyerek devam ediyor. Bu sezon kötü bir başlangıç yapmanın acı bir tecrübesini yaşadık. Allah bana Türkiye Süper Ligi'nde en az borcu olan 3. kulübün başkanı olarak karşınıza çıkmayı nasip etti. Ekonomi artık başarıya endeksli. Başarınız varsa hem puan hem de para alıyorsunuz. Bu sezon ki hedefimiz UEFA'ya gitmek ve Türkiye Kupası'nı almaktır" şeklinde konuştu.

Ümit Karan'ın Eskişehirspor'da sportif direktörlük görevine getirilmesi konusuna da açıklık getiren Başkan Ünal, "Ümit Karan bizim takımımıza ağabeylik yaptı. Onu getirirken 3 yıllık sözleşme yaptık, hala bir yıllık sözleşmesi var. Bu sözleşme 1 milyon 600 bin lira. Hiç çaremiz yoktu, bunu ödeyecektik. Hocamız da başka forvet istiyor. Ümit Karan ile İstanbul'da görüştüm ve ona kulüpte CEO'luk görevi verdim. O da teknik direktör olmak istiyordu. Aylık 40 bin lira maaş verelim, sözleşmeni yırt dedik" ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'un 49. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement