Eskişehirspor'un Eski Kulüp Başkanları Yargılanıyor - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor'un Eski Kulüp Başkanları Yargılanıyor

Eskişehirspor\'un Eski Kulüp Başkanları Yargılanıyor

Eskişehirspor'da daha önce ikisi de kulüp başkanlığı yapan Halil Ünal ile ağabeyi Zeki Ünal, kaleci Sinan Ören'in alacağını ödemedikleri iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.

19.04.2016 17:11

Eskişehirspor'da daha önce ikisi de kulüp başkanlığı yapan Halil Ünal ile ağabeyi Zeki Ünal, kaleci Sinan Ören'in alacağını ödemedikleri iddiasıyla Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanıyor.

Kaleci Sinan Ören, 2012 yılında sözleşmesinin dolması üzerine o dönem kulüp başkanı olan Halil Ünal ile 2 yıllık sözleşme için 375 bin liraya anlaştı. İddialara göre Ünal, kulübün parasının olmadığını belirterek Sinan Ören'e 25 bin lira peşinat ile değişik meblağlarda 4 çek vererek transfer ücretinin ödeneceği vaadinde bulundu. Ünal daha sonra Ören'e bir daire vereceğini söyledi. Kaleci Sinan Ören, sözleşme bedelini alamayınca avukatı aracılığıyla Halil Ünal'dan şikayetçi oldu.

Eskişehirspor Kulübü eski başkanı Halil Ünal ile olayla karıştıkları öne sürülen kendisi gibi eski kulüp başkanı olan ağabeyi Zeki Ünal ve yakınları Ethem Şenoğlu, Musa Mert Ünal, Ali Ünal ve Gönenç Ünal hakkında 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'dolandırıcılık' suçlamasıyla dava açıldı.

Bugün yapılan ikinci duruşmaya tamamı tutuksuz olan sanıklardan Zeki Ünal, Musa Mert Ünal ile Gönenç Ünal katıldı.

Sanıklardan Gönenç Ünal, Eskişehirspor kulübüyle bir işinin olmadığını ve çeki imzalamadığını söyledi. Çeki kaleci Sinan Ören'den aldığını belirten Ünal, "Kendisiyle daire sözleşmesi yaptık. İki daireden birini verdik. Diğeri ise bir GSM şirketinin baz istasyonu kurması nedeniyle davalıktı, bu yüzden teslim edemedik. Dolandırıcılık olayı söz konusu değil" dedi.

Zeki Ünal ise kaleci Sinan Ören'e vaat edilen dairenin birinin tapusunun verildiğini belirterek bu futbolcuya 300 bin liralık bir borçlarının bulunduğunu söyledi. Ünal, "ben Eskişehirspor Kulübünde başkanlık yaptım. Bizim Sinan Ören'e 300 bin liralık bir borcumuzu bulunmaktadır. Bu bir dolandırıcılık davası değildir. Aramızda alacak verecek meselesi bulunmaktadır. Dava sonuçlanınca da borcumuzu öderiz" diye konuştu.

Musa Mert Ünal da olayla ilgisinin bulunmadığını söyledi.

Eskişehir 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi heyeti duruşmayı 28 Haziran 2016 tarihine erteledi.

- Eskişehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor'un Eski Kulüp Başkanları Yargılanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement