Esselame Sınır Kapısında Büyük Patlama: 24 Ölü - Son Dakika
Güncel

Esselame Sınır Kapısında Büyük Patlama: 24 Ölü

Esselame Sınır Kapısında Büyük Patlama: 24 Ölü

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı karşısındaki Esselame Sınır Kapısı'nda büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 24 kişi hayatını kaybetti.

20.02.2014 16:16  Güncelleme: 18:43

Kilis Öncüpınar Sınır Kapısı karşısındaki Esselame Sınır kapısında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamada 24 kişi hayatını kaybetti ve yaralanan çok sayıda Suriyeli Türkiye'ye getiriliyor.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ PATLADI

Kilis'in Suriye sınırında yer alan Öncüpınar Gümrük Kapısı'nın karşısında bulunan Esselame Sınır Kapısı'nda bombalı saldırı gerçekleştirildi. Araç içine yerleştirilen patlayıcının infilak etmesi sonucu ilk belirlemelere göre 24 kişi öldü. 20 kişinin olay yerinde, 4 kişinin ise yaralı olarak getirildikleri Türkiye'de hayatını kaybettiği bildirildi. 

BİRÇOK ARAÇ TAHRİP OLDU

Patlama sonrasında yayınlanan görüntüler olayın dehşetini ortaya koyuyor. Çok sayıda aracın tahrip olduğu patlamada, ölen ve yaralananlara ilk müdahaleyi çevredeki halk yapıyor. Çevredeki araçların alev aldığı saldırı sonrasında çevreye koşturan halkın yaşadığı panik ve korku görüntülere de yansıdı. 

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Esselame Sınır Kapısında Büyük Patlama: 24 Ölü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • doğru konuşulaım: kardeşim 700 binden fazla suriyeli var ve sen hala suriyeli alıyor sen issiz var diyorsun ülkeye suriyelii alıyorsun sokağa çıkamaz hale geldik her sokak başı 20 30 tane suriyeli hepsi dileniyor 4-5 yaşında oğlan çocuğu onun 1 metre uzağında kadın aynen böyle devam ediyor millet bunları yanından kovuyor bunlar utanmadan ver para gideyim diyor adam resmen gözümün önünde kovdu karıyı karı hala ben gitmem diyor ohh ne ala acaba bizde savaş çıksa bizi alırlarmı alsalarda böyle paşa gibi bakarlarmı herkes bizde bir ülkede iç savaş çıkmasın hemen bize geriyorlar gelin anasını satayım gelin niye gelmeyesinizki burgarlar geldi öyle öyle birçok yerde iç savaş çıktı hep bizde şimdi bunlar gitmezde ha bunları gelmesi en çok pkk ya yaradı adamlar diyecekki biz size para ekmek verelim siz gidin türk askerini polisi vatandaşını vurun diyecek oohh iyi valla 29 4 Yanıtla
    SİBEL: SİZE CANDAN KATILIYORUM 0 0
  • yusuf demrhan: aekadaşlar gerçekten size inanamıyorum.bir halk zalim iran ve beşar esat deteğiyle .hertürlü,vehşete ve zülme mauz kalıyor,onca çolu çocuk can hevle sınırlara kaıyor çolluk çucuğunu kurtarmak için ,sizin yazsıklarınaza baktıkça yüzünüze tükermek isterim ,ne siz müzlümansınız ne de babalarınız müslüman,yoksa biraz insalıktan nasibinizi alırdınız,bir ülke savaşta ve bu insalar çersizlikten kaçıyorllar,hiç insan kendi evini yurdunu terk edermi,içlerinde elbete kötü hızrsız ve ya başka niyetli insalarda olabilir,bu normaldır,milyonlara yakın insan yurdunu terk etmiş,içlerinde bunlar olacaktır,bu halkı hepsini kötü görmek doğrumu,ülkemizde hırsızlar arsızlar,fuhuşçular delenciler yokmu,aklınızı başınıza alın adam olun,bir müslüman zordaki bir kardeşine yardım etmiyor ve üzülmüyorsa tama anlmıyla müslüman değildir,akılı olun,sinizi tanıyın öyle geilp yorum yazın 2 13 Yanıtla

Advertisement