Evden Atılan Anne ile Kızına Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika
Güncel

Evden Atılan Anne ile Kızına Devlet Sahip Çıktı

Evden Atılan Anne ile Kızına Devlet Sahip Çıktı

Mersin'de evden atıldıkları için sokakta yaşayan 31 yaşındaki Dilek B.ile kızı 13 yaşındaki Kader B.'ye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü sahip çıktı.

10.01.2013 15:36

Mersin'de evden atıldıkları için sokakta yaşayan 31 yaşındaki Dilek B. ile kızı 13 yaşındaki Kader B.'ye Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü sahip çıktı.

Hatay'da yaşayan ve eşi öldükten sonra Mersin'e annesinin evine dönen Dilek B. ile kızı Kader B., yaşadıkları anlaşmazlık yüzünden kendilerine ayrı bir ev kiraladı. Kardeşlerinin burada da olay çıkartması üzerine kiralık evden atılan anne ile kızı, parkta yaşamaya başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürü Selahattin Bulut, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi görevlileri, parkta kalan Dilek B. ile kızına sahip çıktı. İl Müdürü Selahattin Bulut, ailenin bütünlüğünü korumak, parçalanmış ailelerin korunmaya, yardıma ve bakıma muhtaç fertleriyle çocuklarına her türlü maddi, manevi ve sosyal destek sağlamamak ve gerekli planlamayı yapmalarının asli görevleri olduğunu söyledi. Bulut, anne ile kıza eşyalı bir ev kiralayarak yerleştirdiklerini, ayrıca Kader B.'nin eğitim giderlerinin de düzenli olarak karşılanacağını açıkladı.

Anne ile kızı ise karardan çok mutlu olduklarını söyledi. - Mersin

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evden Atılan Anne ile Kızına Devlet Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement