Evin Altındaki Mağarada Zehirlenen 2 Kişi Öldü - Son Dakika
Güncel

Evin Altındaki Mağarada Zehirlenen 2 Kişi Öldü

Evin Altındaki Mağarada Zehirlenen 2 Kişi Öldü

Konya'da evin altında tünel şeklindeki mağaraya giren 2 kişi, su motorundan çıkan karbonmonoksit gazıdan zehirlenerek yaşamını yitirdi.

11.06.2014 17:34  Güncelleme: 00:22

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, Başgöze Mahallesi'nde bir evin altında mağara şeklindeki tünelden su tahliye etmeye çalışan 2 kişi, su motorundan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybetti.

MAĞARAYA GİRDİLER

Başgöze Mahallesi'nde Yusuf Ceran (59), arkadaşı Salin Tosun (76) ile iki katlı ahşap evinin altındaki tünel şeklinde mağaraya dolan suları tahliye etmek için iki su motoruyla mağaraya girdi.

Yakınları Ceran ve Tosun'dan haber alamayınca jandarma ve itfaiyeye haberdi. Mahalleden Mustafa Çakır ve 112 Acil Servis görevlisi, Ceran ve Tosun'u bulmak için mağaraya indi.

FECİ ŞEKİLDE CAN VERDİLER

Yoğun karbonmonoksit gazı altında cansız bedenlerine ulaşılan 2 kişiden birinin cesedi, uzun uğraşlar sonunda mağaradan çıkarıldı. Bu sırada, gazdan etkilenen Mustafa Çakır ve 112 Acil Servis görevlisine olay yerinde bekleyen ambulanslarda müdahale edildi. Mustafa Çakır, daha sonra Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Diğer ceset ise oksijen maskesi takarak mağaraya giren jandarma ve itfaiye ekibi tarafından çıkarıldı. Yusuf Ceran ve Salih Tosun'un yakınları, cesetler çıkarılırken olay yerinde gözyaşı döktü. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Beyşehir Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Evin Altındaki Mağarada Zehirlenen 2 Kişi Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement