Evinin Önünde Oynayan Çocuk Otomobil Altında Kaldı - Son Dakika
Güncel

Evinin Önünde Oynayan Çocuk Otomobil Altında Kaldı

Evinin Önünde Oynayan Çocuk Otomobil Altında Kaldı

Kocaeli’nin Karamürsel ilçesinde, evinin önündeki balkon merdiveninde oturan 4 yaşındaki Su Evlimen, bir otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

11.07.2014 12:58

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, evinin önündeki balkon merdiveninde oturan 4 yaşındaki Su Evlimen, bir otomobilin çarpmasıyla hayatını kaybetti.

Olay, Karamürsel ilçesi Kırkmerdiven mevkisinde meydana geldi. Evinin önünde oynadığı sırada bir aracın çarpmasıyla ağır yaralanan 4 yaşındaki Su Evlimen, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Sedat ve Naime Evlimen çiftinin iki çocuğundan en büyüğü olan Su Evlimen(4), evinin önündeki yola bakan balkon merdiveninde oyun oynamaya başladı. Bu esnada evin bulunduğu sokaktaki virajdan dönüşte kontrolünü kaybeden bir otomobil merdivende oynayan Su Evlimen'e çarptı. Kazada ağır yaralanan Su Evlimen, ambulansla Umuttepe Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın meydana geldiği Çarşamba gününden beri tedavisi devam eden Su Evlimen, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hastanede tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edilerek Karamürsel'e getirilen Su Evlimen'in Karamürsel'de toprağa verileceği öğrenildi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Evinin Önünde Oynayan Çocuk Otomobil Altında Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement