Evlat Acısıyla Yere Yığıldı, Torunu ile Sakinleşti - Son Dakika
Güncel

Evlat Acısıyla Yere Yığıldı, Torunu ile Sakinleşti

Evlat Acısıyla Yere Yığıldı, Torunu ile Sakinleşti

Bursa'da tartıştığı büfeci 31 yaşındaki Ahmet Girgin'i tabancayla öldüren tutuklu sanık 35 yaşındaki Üveyit Çakır'ın yargılanmasına devam edildi.

16.07.2013 12:32

Bursa'da tartıştığı büfeci 31 yaşındaki Ahmet Girgin'i tabancayla öldüren tutuklu sanık 35 yaşındaki Üveyit Çakır'ın yargılanmasına devam edildi. Duruşma çıkışı fenalaşan ölen Ahmet Girgin'in annesi Azize Girgin, 1.5 yaşındaki torununa sarılarak sakinleşmeye çalıştı.

Manisa'da yaşayan Üveyit Çakır, küçük yaşta işlediği iki cinayetten sonra 2000 yılında çıkan ve Rahşan Affı olarak bilinen 'Şartla Salıverme Yasası'ndan yararlanıp cezaevinden çıktı. 2007 yılında karıştığı yağma suçundan 8.5 yıla mahkum olan Üveyit Çakır, 1.5 yıl önce cezasının kalan bölümünü çektiği Tekirdağ Yarı Açık Cezaevi'nden firar etti. Üveyit Çakır, Manisa'nın Kırkağaç İlçesi'nde Fatih Güngör'ü öldürdükten sonra Bursa'ya geldi.

OTOMOBİLİNİ VERMEYİNCE ATEŞ ETTİ

Bursa'daki cinayet ise merkez Nilüfer İlçesi Görükle Dumlupınar Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda geçen yıl ekim ayında meydana geldi. Üveyit Çakır, yanına geldiği Bursa'daki arkadaşıyla birlikte gece boyunca eğlendi. Ardından tekel bayi Ahmet Girgin'den gezmek için iddiaya göre otomobilini istedi. Aracın kiralık olduğunu belirterek, vermek istemeyen Girgin ile cezaevi firarisi şüpheli arasındaki tartışma büyüdü. Ruhsatsız tabancasını çeken Üveyit Çakır, Girgin'e 2 el ateş ederek, olay yerinden kaçtı. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Girgin, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde kasten adam öldürmek ve 6136 sayılı Ateşli Silahlar Kanunu'na Muhalefet suçlarından müebbet ve 3 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan Üveyit Çakır, tekrar hakim karşısına çıktı.

Tanıkların dinlendiği duruşma mahkeme tarafından ertelenirken, ölen Ahmet Girgin'in annesi Azize Girgin, duruşma çıkış fenalık geçirdi. Girgin, "Benim evladımın suçu neydi? Torunum babası kaldı. Cinayetin asıl nedeni araştırılsın" dedi. Adalet Sarayı'nın merdivenlerine yığılıp kalan anneyi yakınları ve görevli polis memurları sakinleştirmek için çaba sarf etti. Ölen oğlunun kızı, 1.5 yaşındaki torunu kucağına verilince sakinleşen Azize Girgin, daha sonra adliyeden ayrıldı. - Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Evlat Acısıyla Yere Yığıldı, Torunu ile Sakinleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement