Evlendirme Memurları Dilovası'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Evlendirme Memurları Dilovası'nda Bir Araya Geldi

Evlendirme Memurları Dilovası\'nda Bir Araya Geldi

Dilovası Belediyesi, Kocaeli genelinde faaliyet gösteren evlendirme memurları ve belediyelerin evlendirme birimi personelini düzenlediği yemekte ağırladı.

02.08.2018 09:32  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dilovası Nüfus Müdürü Hasan İstifin katıldığı, Ev sahipliğini Dilovası Belediyesi Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Ayhan Akbulut evlendirme memurları Tahsin Karabulak ve Mustafa Tokların düzenlediği yemekte Çiftlerin en heyecanlı ve mutlu anlarında verdikleri evet kararını aile cüzdanı ile resmileştiren ilçe belediyelerinin nikâh memurları Dilovası Tavşancıl Sahil Resturanta bir araya geldi.

Her ay düzenli olarak bir İlçede yapılan evlendirme memurları toplantısı bu seferde Dilovası'nda yapıldı. Özellikle hafta sonları yoğun bir mesai harcayarak evlenecek çiftlerin nikâh işlemler ini gerçekleştiren ilçe belediyelerin evlendirme memurları düzenledikleri bu toplantılarla meslektaşları ile bir araya gelerek mevzuat, bilgi ve deneyimlerinin yanı sıra yaşadıkları ilginç anılarını da paylaşıyor. Misafirleri ile yakından ilgilenen Dilovası Belediyesi Eğitim Kültür ve Sosyal işleri Müdürü Ayhan Akbulut ve Evlendirme Memurları Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın selamlarını ileterek program sonunda çeşitli hediyeler takdim ettiler.

Düğün planlayan çiftler ve evini yenilemeyi düşünenler, mobilya alışverişlerini zamlardan etkilenmeden avantajlı fiyatlarla yapabilecek.

Evgör Mobilya'nın uygulamaya koyduğu "Ön Ödemeli Satış" kampanyası sayesinde, mobilya alacaklar, ödemelerini teslim tarihine göre taksitlendirebiliyor. 15 aya kadar vade seçeneğinin sunulduğu modelde, müşterilere ürünleri, son taksitleriyle birlikte teslim ediliyor. Ev kuranlara yönelik özel ödeme sistemleri sunan Evgör Mobilya, başlattığı yeni kampanyayla da seçili düğün paketlerinde, çift kişilik yatak hediye ediyor.

EVGÖR Mobilya'nın uygulamaya koyduğu "Ön Ödemeli Satış Kampanyası", yeni evlenecek ve evini yenileyecek olanlara pek çok avantajı bir arada sunuyor. Kampanyadan yararlananlar mobilyalarına, indirimli fiyatların yanı sıra 15 aya varan vadelerle ve sadece bir kredi kartının limitine sıkışmadan bütçelerine göre birden fazla kredi kartı kullanabilme seçeneği ile sahip olabiliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Evlendirme Memurları Dilovası'nda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement