Expo Toplantısında Sağ- Sol Esprisi - Son Dakika
Güncel

Expo Toplantısında Sağ- Sol Esprisi

Expo Toplantısında Sağ- Sol Esprisi

Antalya'daki Expo toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın, "Geçen toplantıda sol tarafta yer ayırmışlardı, solcuyum diye öyle yaptılar sanmıştım, bu kez sağ tarafa ayırmışlar" esprisine Gıda, Tarım ve...

04.01.2013 15:23

Antalya'daki Expo toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Akaydın'ın, "Geçen toplantıda sol tarafta yer ayırmışlardı, solcuyum diye öyle yaptılar sanmıştım, bu kez sağ tarafa ayırmışlar" esprisine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Sağa kayma var herhalde başkan" diyerek karşılık verdi.

Expo 2016 Antalya Yönetim Kurulu Toplantısı, Rixos Downtown Hotel'de Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker başkanlığında başladı. Toplantıya, yönetim kurulunda yer alan Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak ile yönetim kurulunda görevli bakanlık temsilcileri katıldı.

Toplantı başlamadan önce Bakan Eker ve katılımcılar yerlerine geçtiği sırada, Belediye Başkanı Akaydın, "Geçen toplantıda sol tarafta yer ayırmışlardı, solcuyum diye öyle yaptılar sanmıştım, bu kez sağ tarafa ayırmışlar" diye espri yaptı. Akaydın'ın esprisine karşılık Bakan Eker de "Sağa kayma var herhalde başkan" dedi. Bakan Eker ile Başkan Akaydın arasındaki espri gülüşmelere neden oldu.

TÜRKİYE'NİN İLK EXPO'SU

Toplantının açılışında konuşan Bakan Eker, Expo 2016 Antalya'nın Türkiye'de düzenlenecek ilk Expo olacağına dikkat çekti. Toplantının içeriğine ilişkin ön bilgilendirmelerin ardından toplantı basına kapatıldı.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Expo toplantısı öncesinde Cuma namazını da Meltem Camii'nde kıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Expo Toplantısında Sağ- Sol Esprisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement